EXCLUSIV Nicoleta Luciu i-a «suflat» job-ul Ilincăi Vandici

simeon stalpnicul png

În cazul Nicoletei Luciu, frumuseţea i-a adus mare noroc în viaţă! Bruneta a fost aleasă în locul Ilincăi Vandici pentru a prezenta „Bingo România", emisiunea-concurs ce se va difuza în curând la postul tv ACASĂ.

Nicoleta Luciu (32 de ani) nu este doar una dintre cele mai sexy femei din România, ci se poate consideră şi cea mai norocoasă persoană, din toate punctele de vedere. Are cea mai frumoasă familie, iar proiectele profesionale merg strună. După ce am văzut-o în postura de asistentă a lui Pavel Bartoş la show-ul „Vocea României", de la PRO TV, acum bruneta se pregăteşte de o revenire la postul ACASĂ din acelaşi trust. Nu în calitate de actriţă de telenovele, ci pe poziţia de coprezentatoare tv, la emisiunea-concurs „Bingo România".

Deşi, iniţial, Ilinca Vandici a fost aleasă de către cei din trust să ocupe acest post, se pare că între timp aceştia s-au răzgândit şi au găsit-o mai potrivită pe Nicoleta Luciu. Astfel, din data de 16 iunie, în fiecare duminică, de la orele 22.00, Nicoleta Luciu va zâmbi la braţul lui Dan Cruceru, prezentatorul „Bingo România".

simeon stalpnicul png

Cum până la începerea emisiunii a mai rămas doar o săptămână, echipa pregăteşte deja şedinţa foto care o are protagonistă pe sexoasa brunetă. Fotoreporterii Click! au surprins-o, ieri, în timp ce se grăbea spre salonul stilistului Cristi Pascu, din Piaţa Romană. Îmbrăcată într-o rochiţă neagră ce-i lăsa la vedere picioarele lungi şi bronzate, Luciu a atras toate privirile. Vedeta a petrecut la salon o jumătate de oră, timp în care Pascu a coafat-o lejer şi a încercat să-i potrivească nişte meşe blonde în păr.

Stilistul i-a propus o schimbare de look şi i-a aplicat o şuviţă blondă în părul ei brunet

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
stoichita mihai rps2071 jpeg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta