EXCLUSIV! Nicoleta Luciu şi Zsolt au «spart» 20.000 € în luna de miere
Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo, au devenit o familie cu acte în regulă luna trecută, după şapte ani de relaţie. Evenimentul a fost sărbătorit cu mare fast, apoi cei doi proaspeţi însurăţiei au plecat într-o lună de miere de vis, în Franţa. Click! vă prezintă, în exclusivitate, imagini din luxosul sejur.
20.000 de euro! Atât a costat voiajul de nuntă al Nicoletei Luciu, însă a meritat chiar şi ultimul bănuţ. Frumoasa brunetă şi soţul ei, afaceristul Zsolt Csergo, au petrecut câteva zile de vis în Alpii Maritimi, în staţiunea Èze (Franţa), la un hotel de cinci stele, departe de viaţa agitată pe care o au în România.
Au plecat în după-amiaza zilei de 3 mai, doar cu câteva bagaje, emoţionaţi de faptul că îi vor revedea abia peste o săptămâna pe cei patru copii ai lor, Zsolt jr. (4 ani) şi tripleţii Kim, Kevin şi Karoly (8 luni). Cu inima îndoită, căci era pentru prima dată când copiii rămâneau fără ei, Nicoleta şi Zsolt au plecat spre aeroport, cu destinaţia Franţa.
Au fost impresionaţi de grădinile terasate
Şi-au făcut poze unul altuia
S-au cazat la hotelul de cinci stele „Chevre d'Or" („Capra de aur"), construit pe o stâncă, o destinaţie atât de exclusivistă încât rezervările pentru camere se fac chiar şi cu mulţi ani înainte.
De pe terasa apartamentului lor, Nicoleta şi Zsolt au beneficiat de o privelişte absolut superbă asupra Mării Mediterane, de la câteva sute de metri înălţime, care i-a fascinat pe loc.
Au mers pe jos kilometri buni
Mândră de sânii ei, Nicoleta şi-a făcut cât mai multe poze
În primele două zile ale sejurului, s-au plimbat prin mica staţiune de lux Èze şi au mâncat specialităţi franţuzeşti la cele mai bune restaurante din zonă. De departe, cea mai bună mâncare din tot sejurul au găsit-o la prestigiosul restaurant „La Batiste St. Antoine", acolo unde lucrează unul dintre cei mai buni bucătari din lume, specialist în friptura de miel cu busuioc şi legume proaspete.
Apoi, cei doi însurăţei au făcut şi o vizită la Monte Carlo, care se află la numai 7 kilometri de hotel. Au mers acolo în amintirea primei vacanţe petrecute împreună, în 2005. Ziua următoare, Zsolt şi Nicoleta au vizitat Capul Antibes şi au mâncat la celebrul restaurant „Le Bacon", unde au servit supă de peşte preparată după o reteţă secretă. O altă destinaţie de vis a fost şi St. Paul de Vence, unul dintre cele mai vechi orăşele din Alpii Maritimi, din sudul Franţei. Seara s-au oprit să mănânce într-un local deschis în anul 1920, "La Colombe d'Or", acolo unde mulţi pictori francezi îşi găseau inspiraţia.
"A fost de vis", spun Nicoleta şi Zsolt, într-un glas.
Le-a dat în cărţi fanilor
Nicoleta Luciu a făcut furori, vineri noapte, în clubul Bellagio din Capitală. Bruneta a defilat pe podium într-o vestimentaţie de ţigancă şi a ţopăit în picioarele goale, lăsând la vedere pedichiura verde.
Punctul forte al nopţii a fost, totuşi, momentul în care Nicoleta şi celelalte manechine, îmbrăcate tot în costumaţii de „piranda", le-au citit în cărţi fanilor prezenţi în club.
Pleacă şi cu copiii în vacanţă
Nici nu s-au întors bine din luna de miere şi vor pleca iar în vacanţă. De data aceasta, Nicoleta şi Zsolt vor merge însoţiţi de copii, de bunici, de două bone, dar şi de Iuliana, sora Nicoletei, şi Răzvan, iubitul Iulianei.
Cu toţii vor pleca în Croaţia, la începutul lunii iunie, asta după ce Zsolt va pune totul la punct. Tocmai pentru ca lucrurile să fie pregătite şi să nu aibă surprize neplăcute, afaceristul a mers într-o scurtă vizită în Croaţia zilele acestea, pentru a face toate aranjamentele necesare.