EXCLUSIV! Nicoleta Luciu: «Vreau să am fund de braziliancă»

Alături de Nicoleta  mai vin şi alte  prietene de-ale ei
Alături de Nicoleta mai vin şi alte prietene de-ale ei

Deşi e mamă a patru copii, Nicoleta Luciu reuşeşte să-şi păstreze silueta de manechin. Totuşi, pentru asta, face eforturi supraomeneşti. Ţine o dietă alimentară draconică şi face mult sport. De când a venit căldura, bruneta a renunţat la exerciţiile în sala de fitness, în favoarea unui parc din Capitală, unde urcă şi coboară, seară de seară, aproape 3.000 de trepte.

De când se ştie, Nicoleta Luciu (32 de ani) a avut întotdeauna grijă de corpul ei. Chiar dacă este mamă, după fiecare naştere, vedeta a revenit în timp record la silueta care a consacrat-o. Mănâncă precum o vrăbiuţă, dar cu toate astea se osteneşte şi la sala de sport sau, mai nou, face mişcare în aer liber. De mai bine de o lună, Nicoleta a optat pentru o metodă clasică, la îndemâna oricui: urcatul scărilor. A început prin a urca zilnic câte 16 etaje, în blocul în care locuieşte - pur şi simplu, a renunţat să mai meargă cu liftul. Mai mult, o dată cu venirea căldurii, a trecut la scările din Parcul Carol.

Alături de Nicoleta mai vin şi alte prietene de-ale ei


    Alături de Nicoleta  mai vin şi alte  prietene de-ale ei
Alături de Nicoleta mai vin şi alte prietene de-ale ei

Şi sora vedetei, Iuliana, participăla şedinţele de sport în parc, atunci când programul îi permite

simeon stalpnicul png

Le prinde noaptea până termină şedinţa de sport din parc

simeon stalpnicul png

„O lună şi ceva am urcat scările de la mine de acasă, de la parter şi până la etajul 16, unde stau. Acum a venit vremea frumoasă şi am zis să ies în aer liber. De două săptămâni fac sport în Parcul Carol, alături de prietenele mele. Urc câte 100 de trepte, cât sunt acolo, de câte 25-30 de ori, în total cam 2.500-3.000 de trepte pe seară", a declarat Nicoleta, pentru Click! Vedeta a mărturisit că face acest lucru pentru a-şi tonifia corpul şi a obţine forme şi mai apetisante.

„În momentul ăsta nu mai vreau să slăbesc, însă mi-am băgat în cap că vreau pe burtă pătrăţele şi fund de braziliancă", a dezvăluit bruneta. Aceasta a recunoscut, însă, că are foarte mult de muncă până a-şi vedea visul cu ochii. „Nu e deloc uşor. Rezultatele nu se vor vedea de azi pe mâine, ci abia după şase luni de urcat scările în fiecare seară", a spus Nicoleta.

Când nu se află în parc, vedeta face mişcare alături de ­copiii ei, micuţii având câteva melodii preferate, pe care fac abdomene împreună cu mama lor. „Nu las să treacă nici o zi fără să fac mişcare cu cei mici. Avem câteva melodii care ne plac şi, cum le aud, cei mici se şi pun pe burtă", a povestit bruneta.

Dieta i-a devenit un stil de viaţă

Iniţial, a ţinut dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinilor, dar a ajuns uşor-uşor să îşi schimbe stilul de viaţă. Chiar dacă declară că nu-şi mai doreşte să piardă din greutate, Nicoleta Luciu continuă să mănânce sănătos. „Dieta mea conţine fructe, multe legume, salată cât cuprinde, peşte şi carne la cuptor. Mănânc de câte ori îmi este foame, însă porţii foarte mici. Şi mănâc doar alimente care îmi aduc un aport de vitamine", a mărturisit vedeta.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub razvan ciobanu png
cub andreea antonescu png
Antony Blinken
agnelli andrea epa efe h 55456952 jpeg
image
image
image
image
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png