EXCLUSIV Nu se aştepta la asta de la cel pe care-l considera prieten. Ce i s-a întâmplat lui Brenciu la botezul fiicei lui Bartoş

Ultima actualizare:

    Horia Brenciu a venit cu voie bună şi cu fiicele vitrege a botezul Sofiei lui Bartoş. (Foto: Alex Muscaliu)
Horia Brenciu a venit cu voie bună şi cu fiicele vitrege a botezul Sofiei lui Bartoş. (Foto: Alex Muscaliu)

În momentul în care au început "mişcările" din Pro TV, multe relaţii profesionale construite de-a lungul anilor s-au întrerupt. Vedete de primă mână au luat-o pe drumuri diferite şi, vrând-nevrând, acum în prezent în tabere rivale. De asta şi-a dat seama Horia Brenciu în weekend.

Fostul jurat de la "Vocea României" şi-a negociat vreme de câteva luni trecerea de la Pro TV la Antena 1. Mutarea a devenit oficială în această primăvară şi a marcat practic finalul unei epoci la postul controlat de CME.

În urmă au rămas Smiley şi Pavel Bartoş, exact oamenii cu care s-a întâlnit duminică la botezul fiicei celui din urmă. Numai că revederea s-a soldat cu un şoc, spun martorii. Iată ce s-a întâmplat!

Horia Brenciu (41 de ani) a venit vesel nevoie-mare la biserica Sf. Iosif, unde trebuia să înceapă evenimentul, flancat de fiicele sale vitrege, Andreea şi Maria. A salutat pe toată lumea, în stilul bine-cunoscut, şi l-a văzut la un moment dat pe Smiley (30 de ani), naşul fetiţei lui Bartoş, Sara.

Unii dintre cei prezenţi s-ar fi aşteptat ca Smiley să vină în întâmpinarea lui Brenciu, având în vedere că au fost colegi la "Vocea României". Însă acesta stătea retras undeva mai spate, lângă biserică. Atât i-a trebuit noului jurat de la "X-Factor"!

"Ce faci, mă? Vino şi pupă-mă!", a strigat Horia Brenciu, care şi-a îmbrăţişat - de acum - concurenţa.

simeon stalpnicul png

După ce l-a salutat, Smiley s-a depărtat rapid de Brenciu. (Foto: Alex Muscaliu)

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Antena 1 a racolat vedetele plecate din Pro

În ultimele luni, nume importante au plecat de la Pro TV, iar unele dintre acestea au ales să-şi continue munca tocmai la principalul rival, Antena 1. Horia Brenciu şi Ştefan Bănică vor juriza "X-Factor", iar producătoarea Mona Segall are în desfăşurare proiecte pe zona de divertisment. Nea Marin este o altă vedetă care va avea emisiune aici.

De asemenea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au lăsat MasterChef pentru o viitoare producţie de acelaşi profil la Antena 1.

La postul din Băneasa au ajuns şi o parte dintre cei care se ocupau de PR-ul trustului Pro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net