EXCLUSIV O recunoşti? Când era mică se urca pe lighean şi le cânta acasă părinţilor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a transformat într-o tânără foarte senzuală, iar concertele au început să curgă. Cristina Vasiu, adolescenta timidă din primul sezon al emisiunii  "Vocea României" a lansat deja un single de succes alături de J. Yolo şi o piesă nouă care face furori. Cântăreaţa a povestit pentru Click! când a luat prima data contact cu muzica.    

Se visa pe scenă de când era doar o copilă. Cristina Vasiu (21 de ani) a început să cânte la şapte ani, studiind vioara şi pianul. A adunat de-a lungul timpului peste 45 de premii naţionale şi internaţionale în festivalurile muzicale la care a participat.

simeon stalpnicul png

"Când eram mică, mă urcam pe lighean în cameră şi cu un tub de deodorant, în loc de microfon, cântam toată ziua. O puneam pe mama să mă aplaude. Nimeni nu credea că am talent. Mai târziu, la grădiniţă, m-au remarcat educatoarele. Am făcut vioară, pian şi canto la Hunedoara", ne-a povestit Cristina despre începuturile carierei sale de cântăreaţă. 

simeon stalpnicul png

Concursul "Vocea României" a fost fără doar şi poate o rampă de lansare pentru ea. Sub îndrumarea lui Horia Brenciu, Cristina a fost printre finalişti. Ea a colaborat anterior concursului cu  trupa Provincialii şi Dj. Sava, iar mai apoi cu J. Yolo şi Mihai Ristea. Pentru cea mai recentă piesă, "Nu pot uita", Cristina a abordat un look îndrăzneţ, transformându-se într-o adevărată bombă sexy.

simeon stalpnicul png

"Nu am avut niciodată mari probleme cu greutatea. Pot să-mi permit să mănânc orice, de la jeleuri şi popcorn până la shaorma. Nu mă mai aşez la masă după ora 18.00. Ultima dată când m-am cântărit aveam 49 de kilograme", ne-a mărturist Cristina. 

simeon stalpnicul png

Muzica nu este singura ei pasiune. În puţinul timp pe care îl mai are liber, Cristina a acceptat să intre în lumea desenelor animate. Recent, tânăra a fost cooptată să-şi împrumute vocea unor personaje Disney. Ea a interpretat-o pe Cenuşăreasa.

"Îmi place să cânt şi muzică populară. Am fost la câteva nunţi şi botezuri, unde mi s-a cerut asta. În concerte, la finalul recitalului, mai adaug şi câteva cântece din folclor. Pe viitor, aş vrea să particip la Eurovision şi am început să mă pregătesc pentru acest concurs", a adăugat Cristina.

În paralel cu muzica, Cristina este studentă la jurnalism în ultimul an, la Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net