EXCLUSIV Operat la Cluj, Ion Dichiseanu vorbeşte despre încercarea prin care a trecut

În noiembrie, anul trecut Ion Dichiseanu a ajuns pe mâna medicilor de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal de la Cluj. Actorului i s-au făcut o serie de  de analize şi investigaţii medicale, apoi i s-au îndepărtat, printr-o intervenţie laparoscopică, mai multe pietre de la rinichi. De-atunci maestrul a respectat tratamentul medicamentos dat de medicul Mihai Lucan, însă nu a mai fost la vreun consult la Cluj, din cauza drumului prea lung.

La aproape 9 luni de la operaţie, Ion Dichiseanu se simte foarte bine, singurul tratament pe care-l urmează de ani de zile este cel cu nămol. "Nu mai am nicio problemă. După operaţia pe care am făcut-o la Cluj mă simt foarte bine, am urmat un tratament medicamentos în primăvară, iar acum mă simt excelent. De când mi-am rupt coastele la filmul "Burebista", merg an de al la Neptun unde fac băi de nămol sau masaj", a declarat Ion Dichiseanu, pentru Click!

Mai mult, la cei 79 de ani ai săi, lui Dichiseanu îi stă gândul doar la teatru şi abia aşteaptă să urce pe scenă. "Abia aştept să încep treaba. Pe 24 septembrie joc în "Pluralul englezesc", la Teatrul Nottara, alături de Constantin Cotimanis, Cezara Dafinescu, Delia Nartea şi Armand Calotă", ne-a mai spus cel care a fost idolul femeilor în tinereţe.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg