EXCLUSIV Piticu’, cel mai voinic dintre «Vedetele la apă»

Ultima actualizare:

Emisiunea estivală „Vedete la apă", prezentată de Pepe, Roxana Ionescu şi Roxana Vancea şi care se va difuza din 7 iulie, la Antena 1, s-a filmat la Bazinul Olimpic din Bacău până aseară.

Competiţia nu a fost lipsită de peripeţii, astfel că unii dintre concurenţi s-au „pierdut" pe drum. Alţii şi-au descoperit noi talente de înotători, iar cea mai mare surpriză a competiţiei a fost Piticu', alias Ionuţ Dumitru, membru al trupei Simplu, care le-a dat clasă contracandidaţilor săi. El a câştigat concursul, executând ireproşabil şi cele mai periculoase sărituri de la trambulină.

Locul doi a fost ocupat de gimnastul Marian Drăgulescu, în timp ce coregraful Cornel Păsat s-a clasat pe locul trei. Dintre vedetele feminine, singura care a reuşit să intre în top 5 a fost Silvia Lăuneanu (trupa D'la Vegas), ocupantă a locului 4. Ea a fost urmată în clasament de CRBL.

Pe parcursul competiţiei, în care s-au înscris 30 de vedete, au intervenit şi situaţii neprevăzute. După o săritură riscantă, Rocsana Marcu a acuzat dureri mari de spate, iar în urma investigaţiilor medicale pe care le-a făcut, doctorii i-au interzis să mai participe la semifinală. Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a avut şi ea necazuri. Sinuzita de care suferea s-a agravat, astfel că bruneta trebuie să se programeze zilele acestea pentru operaţie. În ciuda acestei probleme, ea s-a ambiţionat şi a mers mai departe în concurs.

La rândul ei, cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor după ce a executat o săritură în bazin. Pentru acest show, vedetele s-au „catapultat" în apă de la înălţimi de 3, 7 şi 10 metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net