EXCLUSIV Povestea secretă. Când a născut de fapt Claudia Cream

image
Paula (foto dreapta) locuieşte în Miami, împreună cu soţul ei

Claudia Pavel de la Cream este în culmea fericirii, de când a devenit mămică. Cântăreaţa, care s-a retras de câţiva ani din peisajul monden autohton, a dat naştere unui băieţel de care este mândră nevoie mare. Fericitul eveniment a avut loc în toamna anului trecut la o clinică particulară din Los Angeles, oraş în care artista locuieşte împreună cu logodnicul său.

Viaţa Claudiei Pavel s-a schimbat radical de când a plecat în America. Cântăreaţa obişnuia să-şi viziteze sora mai mare în S.U.A., pe Paula, însă nu se aştepta ca în escapadele ei să întâlnească marea dragoste.

Claudia (28 de ani) se iubeşte de trei ani cu un american, fost baschetbalist, care acum are în grijă de o afacere de familie. Tânărul este mai mare cu cinci ani decât cântăreaţa de la Cream. Povestea de dragoste a celor doi i-a luat prin surpindere şi pe părinţii artistei, care se tot întrebau de ce Claudia pleacă atât de des peste Ocean. O dată ce au aflat răspunsul, cântăreaţa a avut undă verde să dea frâu liber sentimentelor şi a devenit între timp şi mămica unui băieţel.

Claudia şi sora ei. Paula este make-up artist şi locuieşte cu soţul ei la Miami

simeon stalpnicul png
Paula (foto dreapta) locuieşte în Miami, împreună cu soţul ei

Contactat de Click!, tatăl artistei a confirmat că a devenit pentru prima dată bunic şi ne-a mărturisit ce sentimente l-au încercat când a aflat că are un urmaş.

"Sunt foarte fericit că am un nepoţel. Am devenit pentru prima dată bunic. Noah va duce mai departe numele meu, pentru că îl cheamă şi Pavel. Are două nume de familie. Claudia a născut în toamna anului trecut la o clinică particulară din Los Angeles, oraş în care locuieşte. Ea l-a adus pe lume pe băieţel prin cezariană.

A fost anul trecut de Paşte, în România, împreună cu logodnicul ei. Va mai veni în ţară, în vacanţă, când va termina cu alăptatul.

Nu zboară cu avionul cu copilul mic atâtea ore. Eu şi mama ei am fost în America. Am stat lângă ea şi când a născut şi am fost şi la botezul băieţelului. Peste câteva luni, soţia mea va merge din nou la Los Angeles", ne-a povestit Dumitru Pavel, tatăl Claudiei.

Artista şi-a reluat activitatea muzicală în S.U.A. la câteva luni după ce a născut, însă şansele ca ea să revină înapoi în ţară sunt minime. Claudia Pavel intenţionează să se stabilească definitiv peste Ocean, mai ales că micuţul ei, Noah, este deja cetăţean american.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
EUROFIGHTER jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg