EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui Wilmark după ce a fost dat afară de la Dansez

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost anunţat ieri, cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii „Dansez pentru tine", că este dat afară. Motivul - a participat, ca invitat, în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Kanal D, „Roata norocului". Decizia conducerii Pro TV l-a surprins şi întristat pe fostul jurat, Wilmark.

„Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo", a declarat Wilmark în exclusivitate pentru Click!

Fostul jurat a fost invitat în emisiunea de la Kanal D pentru un caz umanitar, el învârtind roata pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani, cu grave probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară. Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată vineri la ora 18.00, cu doar două ore şi jumătate înainte de a începe „Dansez pentru tine".

Reprezentanţii postului din Pache Protopopescu au aflat de participarea lui Wilmark dintr-un promo al emisiunii, difuzat pe post. „Nu am aflat de la el, ci din alte surse. A fost o surpriză să-l vedem pe alt post TV. Corect ar fi fost să ne anunţe. Oricum, el, în acest fel, şi-a încălcat contractul şi ştia acest lucru. Practic, a fost o decizie asumată", ne-au spus surse din Pro TV.

simeon stalpnicul png

Pe ultima sută de metri, Wilmark a fost înlocuit cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre.

simeon stalpnicul png

Aşa arăta masa juriului vineri seara, în prima emisiune a sezonului 14

Un alt jurat a fost înlocuit la începutul sezonului trecut

Sezonul trecut, un alt jurat vechi, Cornel Patrichi, a fost dat afară de la „Dansez pentru tine”. Iar asta cu doar două zile înainte de începerea show-ului. Iniţial a fost informat că s-a decis păstrarea a doar patru persoane în juriu, însă la scurt timp Patrichi a aflat din presă că va fi înlocuit cu Edi Stancu.

Motivaţia conducerii a fost aceea că era nevoie de o schimbare, concurenţii având niveluri de pregătire diferite, iar Edi Stancu era omul pregătit pentru a le aprecia evoluţia. „Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate!”, a declarat atunci Patrichi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net