EXCLUSIV Primele imagini ale «bebeluşei» Oana Ioniţă cu copilul, la Click! pe Prima TV

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă (Arhiva Click!)
Oana Ioniţă (Arhiva Click!)

La o lună după ce a adus pe lume un băieţel frumos, fosta "bebeluşă" Oana Ioniţă a iesit pentru prima oară în parc cu micuțul Mihai Maxim. În cadrul emisiunii Click! , difuzată de Prima TV de luni până vineri începând cu ora 22.30, am avut imagini în premieră de la acest moment.

Chiar dacă vremea nu a fost foarte frumoasă, Oana Ioniță s-a pregătit intens pentru prima plimbare a bebelușului. "Este foarte specială această zi, este prima plimbare a micuțului Mihai Maxim, dar vremea de afară nu este tocmai prielnică. Este ploaie afară, puf în aer și puțin vânt, dar asta e. Are deja o lună baiețelul, este sugar de acum".

Micuțul este foarte mâncăcios și a luat deja câteva kilograme bune.

bunicile lui MAxim
bunicile lui MAxim

maxim
maxim

Oana a fost însoțită în parc de fiica sa Isabela și cele două bone ale familiei, mai exact cele două bunici ale micuților. "Cele două femei din spate sunt «bonele filipineze» ale familiei. Ele au program full și mă ajută toată ziua", a declarat Oana.

Bunica lui Mihai Maxim
Bunica lui Mihai Maxim

Bunica lui Mihai Maxim a declarat pentru emisiune Click!: "Unde sunt copii există o stare de bine și de bucurie permanentă. Te încarci cu energie pozitivă de la ei".

maxim
maxim

Oana a vorbit și despre cum reușește să facă față poftei de mâncare a micuțului: "Laptele afară e valabil doar 5 ore, în frigider ține 24, iar în congelator ține vreo 6 luni. Așa că îmi fac provizii din timp. Când i se face foame, sau plec de acasă, iau din laptele congelat și îl încălzesc".

image
image
image
image
image
image
Masini faruri aprinse zi FOTO Shutterstock (2) jpg
legume jpg
Regina Elisabeta   GettyImages 106056536 jpg
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png