EXCLUSIV Proaspătă mămică, Anna Lesko nu se poate sta acasă cu băieţelul ei

image
Peste o lună, o vom vedea pe Lesko pe scenă, la fel de sexy

În cazul Annei Lesko, putem spune că sarcina durează doar trei, nu nouă luni. Solista a ascuns bebeluşul din pântece până în luna a şaptea, iar duminică şi-a văzut visul cu ochii: a născut la Maternitatea Polizu din Capitală.

Surpriză, pe sexoasa mămică o vom vedea peste o lună pe scenă!

La 35 de ani, Anna Lesko le vrea pe toate: şi familie, şi copil, şi carieră. Şi iată că planurile i se realizează pas cu pas. Frumoasa solistă a născut duminică dimineaţă un băieţel de 3,200 kilograme, la Maternitatea Polizu din Capitală, sub supravegherea medicului Gabriel Lemnete. Şi dacă v-aţi fi aşteptat ca Anna să intre acum într-un prelungit concediu de maternitate, ei bine, vedeta a reuşit să ne surprindă din nou.

Click! a aflat că Lesko are agenda plină de concerte şi va reveni pe scenă pe 30 aprilie, fix la o lună după ce a născut, deşi va fi lăuză (n.r. - perioadă de refacere după naştere, care durează de la 6 la 8 săptămâni). Solista a stat cu burtica la gură în studioul de înregistrări, iar în curând va culege roadele şi din punct de vedere financiar.

„Avem trei piese dintre care vom alege una ca single. Imediat după ce îşi revine Anna, ne pregătim de lansarea lui. Iar pe 30 aprilie are primul concert. Ca să fie înapoi pe scenă atât de repede, se va apuca imediat de sală, ca să revină în formă. Iar în mai are deja zece spectacole programate", a declarat, pentru Click!, Florin Nedelcu, impresarul Annei Lesko. Având în vedere că Anna Lesko câştigă la un concert în jur de 2.500 de euro, în prima lună după naştere, conform planului, solista va agonisi cel puţin 27.500 de euro din cele 11 concerte.

Se iubeşte de trei ani cu DJ Vinny

Anna Lesko (35 de ani) se iubeşte de mai bine de trei ani cu Adrian Neniţă, zis Dj Vinny, care este cu şapte ani mai tânăr decât ea. DJ Vinny provine dintr-o familie de muzicieni, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat ca DJ. A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la cumpărături

simeon stalpnicul png

Anna Lesko a născut! Primele detalii despre bebeluşul ei

Şoc! Anna Lesko e gravidă în 7 luni! Cântăreața a ascuns sarcina!

FOTO EXCLUSIV El o face mămică pe Anna Lesko! Imagini cu bărbatul pe care îl iubeşte artista

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg