EXCLUSIV Proaspătă mămică, Anna Lesko nu se poate sta acasă cu băieţelul ei


    Peste o lună, o vom  vedea pe Lesko pe  scenă, la fel de sexy
Peste o lună, o vom vedea pe Lesko pe scenă, la fel de sexy

În cazul Annei Lesko, putem spune că sarcina durează doar trei, nu nouă luni. Solista a ascuns bebeluşul din pântece până în luna a şaptea, iar duminică şi-a văzut visul cu ochii: a născut la Maternitatea Polizu din Capitală.

Surpriză, pe sexoasa mămică o vom vedea peste o lună pe scenă!

La 35 de ani, Anna Lesko le vrea pe toate: şi familie, şi copil, şi carieră. Şi iată că planurile i se realizează pas cu pas. Frumoasa solistă a născut duminică dimineaţă un băieţel de 3,200 kilograme, la Maternitatea Polizu din Capitală, sub supravegherea medicului Gabriel Lemnete. Şi dacă v-aţi fi aşteptat ca Anna să intre acum într-un prelungit concediu de maternitate, ei bine, vedeta a reuşit să ne surprindă din nou.

Click! a aflat că Lesko are agenda plină de concerte şi va reveni pe scenă pe 30 aprilie, fix la o lună după ce a născut, deşi va fi lăuză (n.r. - perioadă de refacere după naştere, care durează de la 6 la 8 săptămâni). Solista a stat cu burtica la gură în studioul de înregistrări, iar în curând va culege roadele şi din punct de vedere financiar.

„Avem trei piese dintre care vom alege una ca single. Imediat după ce îşi revine Anna, ne pregătim de lansarea lui. Iar pe 30 aprilie are primul concert. Ca să fie înapoi pe scenă atât de repede, se va apuca imediat de sală, ca să revină în formă. Iar în mai are deja zece spectacole programate", a declarat, pentru Click!, Florin Nedelcu, impresarul Annei Lesko. Având în vedere că Anna Lesko câştigă la un concert în jur de 2.500 de euro, în prima lună după naştere, conform planului, solista va agonisi cel puţin 27.500 de euro din cele 11 concerte.

Se iubeşte de trei ani cu DJ Vinny

Anna Lesko (35 de ani) se iubeşte de mai bine de trei ani cu Adrian Neniţă, zis Dj Vinny, care este cu şapte ani mai tânăr decât ea. DJ Vinny provine dintr-o familie de muzicieni, cântă la pian de la patru ani şi are un CV bogat ca DJ. A mixat în cluburi importante din Madrid şi Barcelona.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la cumpărături

simeon stalpnicul png

Anna Lesko a născut! Primele detalii despre bebeluşul ei

Şoc! Anna Lesko e gravidă în 7 luni! Cântăreața a ascuns sarcina!

FOTO EXCLUSIV El o face mămică pe Anna Lesko! Imagini cu bărbatul pe care îl iubeşte artista

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg