EXCLUSIV! Raluca de la Bambi câştigă 5.000 de euro pe lună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De când s-a despărţit de fostul iubit, Răzan Ispas, Raluca Tănase a avut ghinion în dragoste, însă pe plan profesional a avut numai noroc. Spectacolele curg gârlă, iar comenzile de haine la croitorie sunt nenumărate. Artista câştigă în jur de 5.000 de euro lunar doar din atelierul de croitorie.

Raluca Tănase nu a sperat vreodată să facă afacere din croitorie pentru că muzica este cea care-i ocupă tot timpul, şi pentru care a făcut sacrificii enorme.

Dar, totuşi, niciodată să nu spui niciodată! La începutul anului, bambina a închiriat un apartament cu două camere în centrul Capitalei, şi-a luat o maşină de cusut, o croitoreasă, şi a deschis un mic atelier. Nu s-a gândit că într-un timp relativ scurt ideea ei se va transforma într-o afacere care-i va aduce profit.

În numai şase luni de la deschidere, solista a reuşit să-şi formeze clientela şi chiar să câştige bani frumoşi, astfel că, într-o lună îi intră în buzunar în jur de 5.000 de euro.

„Am câte 5-6 comenzi pe săptămână, deci în jur de 20 pe lună. Nu avem deloc timp să ne relaxăm. Când nu sunt la concerte, sunt la atelier. Am plecat la drum cu o croitorească şi acum mai am nevoie de una. Sunt comenzi multe şi abia le facem faţă", a declarat Raluca pentru Click!

Costurile unei rochii elegante pornesc de la 500 de lei, pentru cele scurte, iar cele lungi ajung la preţul de 1.200 de lei. Printre cântăreţele care i-au trecut solistei pragul atelierului se numără Elena Merişoreanu şi Ileana Ciuculete.

Cu Bambi, încasează 500 de euro pe un concert

Trupa Bambi câştigă aproximativ 1.000 € pentru un spectacol, sumă care se împarte la doi, aşadar Ralucăi îi revin doar 500 €. Fetele nu duc lipsă de concerte, ba mai mult, au spectacole programate până la toamnă.

Solista a recunoscut însă că evenimentele din perioada campaniei electorale le-a mărit bugetul. Mai exact, în perioada 8 mai - 10 iunie 2012 Raluca şi Denisa au avut circa 13 concerte pentru care au încasat nici mai mult, nici mai puţin de 13.000 €.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net