EXCLUSIV Raluca de la Bambi s-a cuplat cu Seleşi din interes

Ultima actualizare:

    Raluca Tănase avea 16 ani  când a fost la întâlnire cu Seleşi.  Între timp, şi-a pus silicoane  şi arată ca o femeie fatală (Foto: arhivă personală)
Raluca Tănase avea 16 ani când a fost la întâlnire cu Seleşi. Între timp, şi-a pus silicoane şi arată ca o femeie fatală (Foto: arhivă personală)

El amorezat-lulea, ea mai mult interesată de carieră. Aşa s-au intersectat acum 13 ani Raluca Tănase şi Cosmin Seleşi. Relaţia lor a murit însă din faşă.

De cele mai multe ori, prieteniile dintre vedete sunt şi ele bune la ceva, mai ales atunci când se dau amănunte „din casă", la televizor. Aşa s-a întâmplat şi între Horia Brenciu (41 de ani) şi Cosmin Seleşi (36 de ani), colegi în show-ul „Te cunosc de undeva!" (Antena 1).

În emisiunea din weekend-ul trecut, cei doi s-au „înţepat", iar Brenciu a făcut o dezvăluire din trecutul amoros al lui Seleşi, anunţând că, în urmă cu 13 ani, acesta a fost îndrăgostit-lulea de Raluca Tănase (29 de ani), solista blondă a trupei Bambi. Click! a aflat însă, chiar din gura personajului principal, ce s-a ascuns cu adevărat în spatele acestei poveşti adolescentine.

„Nu am văzut emisiunea, nu pot comenta ce au spus ei, dar e adevărat că am fost împreună, am încercat să avem o relaţie.Am ieşit o dată cu el şi nici măcar nu ne-am ţinut de mână. Pe vremea aceea, trebuia să jucăm împreună într-un serial care nu s-a mai făcut, iar eu «am profitat» că el era mai cunoscut decât mine", a povestit Raluca, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Fetele de la Bambi, idolii copiilor

Spionul vedetă: Raluca-Bambi, presată să se mărite

Pe el îl vezi în fiecare sâmbătă la tv, dar pe soţia lui ţi-o arătăm noi! Ea îl face fericit pe Cosmin Seleşi!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net