EXCLUSIV Raluca de la Bambi s-a cuplat cu Seleşi din interes

Ultima actualizare:

    Raluca Tănase avea 16 ani  când a fost la întâlnire cu Seleşi.  Între timp, şi-a pus silicoane  şi arată ca o femeie fatală (Foto: arhivă personală)
Raluca Tănase avea 16 ani când a fost la întâlnire cu Seleşi. Între timp, şi-a pus silicoane şi arată ca o femeie fatală (Foto: arhivă personală)

El amorezat-lulea, ea mai mult interesată de carieră. Aşa s-au intersectat acum 13 ani Raluca Tănase şi Cosmin Seleşi. Relaţia lor a murit însă din faşă.

De cele mai multe ori, prieteniile dintre vedete sunt şi ele bune la ceva, mai ales atunci când se dau amănunte „din casă", la televizor. Aşa s-a întâmplat şi între Horia Brenciu (41 de ani) şi Cosmin Seleşi (36 de ani), colegi în show-ul „Te cunosc de undeva!" (Antena 1).

În emisiunea din weekend-ul trecut, cei doi s-au „înţepat", iar Brenciu a făcut o dezvăluire din trecutul amoros al lui Seleşi, anunţând că, în urmă cu 13 ani, acesta a fost îndrăgostit-lulea de Raluca Tănase (29 de ani), solista blondă a trupei Bambi. Click! a aflat însă, chiar din gura personajului principal, ce s-a ascuns cu adevărat în spatele acestei poveşti adolescentine.

„Nu am văzut emisiunea, nu pot comenta ce au spus ei, dar e adevărat că am fost împreună, am încercat să avem o relaţie.Am ieşit o dată cu el şi nici măcar nu ne-am ţinut de mână. Pe vremea aceea, trebuia să jucăm împreună într-un serial care nu s-a mai făcut, iar eu «am profitat» că el era mai cunoscut decât mine", a povestit Raluca, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Fetele de la Bambi, idolii copiilor

Spionul vedetă: Raluca-Bambi, presată să se mărite

Pe el îl vezi în fiecare sâmbătă la tv, dar pe soţia lui ţi-o arătăm noi! Ea îl face fericit pe Cosmin Seleşi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
1 cuplu batrani sah fotolia 8204618 subscription l jpg jpeg
584421b3 7fd0 465f 830a 47bc592b13d5 c 1260x709 webp
aircraft 4885805 1280 jpg
benito mussolini jpeg
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net