EXCLUSIV Ramona Bădescu: «Acesta e inelul de logodnă, steaua mea norocoasă»

image
Ramona ne-a arătat inelul cu diamante, pe care l-a primit anul trecut de ziua ei (Foto: Sever Gheorghe)

Ori de câte ori pleacă în Italia, a doua ei casă, Ramona Bădescu (45 de ani) nu încetează să dea tuturor de ştire despre cât de frumos este în România.

La fel şi invers, pentru că abia au trecut două zile de la simpozionul pe care compatrioata noastră l-a ţinut la un restaurant din Bucureşti şi unde a vorbit despre regiunea Calabria şi marea ei iubire, Italia. Iată că tot în această ţară, Ramona şi-a găsit şi jumătatea, deşi în urmă cu ceva timp se plângea că nu întâlneşte bărbatul ideal.

image
Ramona ne-a arătat inelul cu diamante, pe care l-a primit anul trecut de ziua ei (Foto: Sever Gheorghe)

Acum, vedeta îşi trăieşte adevărata dragoste împreună cu un italian misterios, pe care l-a cunoscut cu 4 luni înainte de ziua ei de naştere, din noiembrie.

"Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, în iulie, anul trecut, la prezentarea unei cărţi, la Salsomaggiore Terme. I-am zis că vin să ne întâlnim dacă îmi desenează ceva şi mi-a desenat", a amintit Ramona Bădescu pentru Click! Au trecut aproape 10 luni de când cei doi porumbei sunt împreună şi actriţa are deja inelul de logodnă pe deget.

"Iubitul meu este foarte timid, sentimental, atent şi romantic. De asemenea foarte dulce, aproape cât să dai în diabet. Inelul de logodnă a apărut într-un mod neaşteptat, de ziua mea. Eram doar noi doi la o masă, într-un restaurant din Italia, iar camera era plină de orhidee, trandafiri albi şi şampania mea preferată. Când a sosit tortul, a scos şi inelul, iar eu l-am pus să-mi spună de mai multe ori de ce. Mi-a spus că vrea să fiu soţia lui. Acest inel are o formă de stea înăuntru şi este steaua mea norocoasă", a mărturisit Ramona Bădescu. 

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg