EXCLUSIV Răsturnare de situaţie: nu Bianca, ci Victor a cerut divorţul! Află de ce!

simeon stalpnicul png

Victor Slav a pus piciorul ├«n prag! S─âtul de scandalurile ├«n care Bianca l-a tras dup─â el ┼či de presiunea mediatic─â din ultima perioad─â, prezentatorul de la Meteo pare foarte hot├ór├ót s─â pun─â punct mariajului care dureaz─â doar de o lun─â ┼či jum─âtate. ┬á

Din persoana jovial─â care era, Victor Slav s-a transformat ├«ntr-un tip posomor├ót ┼či ab─âtut. Acesta s-a pl├óns apropia┼úilor c─â nu mai suport─â situa┼úia ├«n care so┼úia sa l-a pus ├«n nenum─ârate r├ónduri ┼či inten┼úioneaz─â s─â divor┼úeze de Bianca. Surse din anturajul vedetei tv au povestit pentru Click! c─â Victor ar fi luat aceast─â decizie cu mult timp ├«nainte ca Bianca s─â ajung─â ┼či ea la aceea┼či concluzie.

La o lun─â ┼či jum─âtate de la "nunta anului", se prefigureaz─â divor┼úul

simeon stalpnicul png

"Victor se simte folosit. Este ca o marionet─â ├«n rela┼úia cu Bianca. Cea care a gre┼čit de la ├«nceput este ea.  Bianca se pare c─â ├«nc─â se mai ├«nt├ólne┼čte cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi v─âzut ├«mpreun─â ┼či asta a fost pic─âtura care a umplut paharul.

De c├ónd s-a ├«ntors din Dubai, s-ar fi ├«nt├ónlit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din s─ârite pe Victor. Lucrurile au degenerat ┼či de c├óteva zile se ceart─â f─âr─â perdea. Scandalurile sunt tot mai intense", au povestit apropia┼úi ai prezentatorului ProTv.  

simeon stalpnicul png

┼×i vecinii cuplului au confirmat pentru Click! c─â certurile r─âsun─â ├«n tot blocul. Scandalul ├«ntre ei dureaz─â de c├óteva zile, ├«ns─â tensiunea s-a amplificat joi, c├ónd Bianca a urlat minute ├«n ┼čir la Victor, iar acesta i-a r─âspuns pe acela┼či ton ridicat, invoc├ónd divor┼úul. 

Bianca: "Nu pot s─â confirm ┼či nici s─â infirm"

Bianca Dr─âgu┼čanu a vorbit joi dup─â-amiaz─â la emisiunea "Acces direct" despre posibilul divor┼ú ┼či despre ├«nt├ólnirea "├«nt├ómpl─âtoare" cu Adrian Cristea din aceea┼či zi. Ea a legat tensiunile pe care le are cu so┼úul ei de mesajele pe care acesta ┼či le-ar fi dat cu Anda Adam.

"Dac─â a┼č divor┼úa nu a┼č fi la televizor. Anda a declarat ni┼čte lucruri ┼či trebuie s─â o credem. Nu pot s─â confirm ┼či nici s─â infirm acele mesaje pentru c─â ├«mi fac r─âu singur─â. Cunosc con┼úinutul acelor mesaje. Fiecare poate s─â ├«n┼úeleag─â ce vrea. Nu trebuie s─â m─â dest─âinui", a spus ea.

Cite┼čte ┼či:

Bianca Dr─âgu┼čanu i-a cerut divor┼úul lui Victor Slav? Declara┼úii bomb─â!

FOTO Momentul ├«n care Bianca Dr─âgu┼čanu s-a ├«nt├ólnit cu Adrian Cristea ┼či l-a pupat!

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg