EXCLUSIV! Roxana Nemeş, sexy într-un lac glaciar- VIDEO

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeş
Roxana Nemeş

După două luni şi jumătate de filmări, fosta Fată de la Pagina 3, Roxana Nemeş, îşi lansează cel mai recent videoclip al piesei „Tu amor", în exclusivitate cu Click! Blonda ne-a povestit ce peripeţii a avut în timpul filmărilor, dar şi cum şi-a încălzit picioarele cu uscătorul de păr.

Piesa „Tu amor", compusă de Mihai Budeanu, fost component 3SE, a fost înregistrată la începutul verii. Imediat după, Roxana şi iubitul şi impresarul ei, Radu Groza, au vrut să filmeze şi clip. „La început, ne-am gândit să facem un clip simplu, de imagine. I-am zis Roxanei că poate mai mult şi să facem un video sexy", ne-a spus Radu.

La filmări, blonda a fost însoţită de o întreagă echipă: au fost în Munţii Apuseni, pe Transalpina, la Cheile Bicazului, la Bacău, la Sovata şi lângă Sebeş. În tot acest timp, solista a trăit şi câteva peripeţii.

Roxana pune mâna pe doi băieţi musculoşi

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Îmbrăcată într-o rochie sexy, dă autografe fanilor

simeon stalpnicul png

„Am ajuns noaptea în munţi şi trebuia să filmez într-un lac glaciar. Apa era extrem de rece, aproape de zero grade. Am îngheţat toată. M-am încălzit la picioare cu uscătorul de păr. Ce să spun, ţânţarii m-au ciuruit, în vârful muntelui a fost nevoie să dorm într-o cameră cu zece paturi şi toaleta în pădure", ne-a declarat ea.

Click! spune

În clip, Roxana joacă rolul unei regizoare care caută diferite locaţii pentru a filma un documentar. Pe drum, întâlneşte doi băieţi drăguţi care îi devin ,,ucenici''.

Unul dintre ei va rămâne cu Roxana. Videoclipul şi scenariul au fost realizate de Edy Schneider, la studioul lui, Schneider Production, un bun prieten de-al lui Radu Groza! Intraţi pe click.ro să vizionaţi cel mai recent clip al Roxanei Nemeş, „Tu amor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
empe1 jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net