EXCLUSIV Roxana Sârbu: «Marcel nu mi-a mai dat copilul de 83 de zile»

simeon stalpnicul png

Războiul dintre Roxana, ex-Trident, şi fostul ei iubit, Marcel Sârbu, este departe de a se fi încheiat. Cei doi se luptă şi acum pentru custodia Oanei, fetiţa lor în vârstă de 5 ani. Vedeta n-a mai petrecut timp cu cea mică de aproape trei luni şi spune că de vină e Marcel, care nu i-a dat copilul nici la vizita obligatorie.

De mai bine de un an, Roxana şi Marcel Sârbu se mai întâlnesc doar pe holurile tribunalelor, unde se luptă pentru custodia Oanei, fetiţa lor în vârstă de 5 ani. În urmă cu o lună şi jumătate, instanţa a hotărât ca micuţa să locuiască la tatăl ei, iar Roxana să ­achite o pensie lunară de 635 de lei.

simeon stalpnicul png

De atunci, fosta componentă a trupei Trident şi-a văzut copilul doar pe fugă.

„Nu ştiu dacă cineva înţelege ce se întâmplă în sufletul meu. Nu mi-am văzut copilul de 83 de zile. Chiar acum, pe 15, Oana trebuia să vină la mine, dar Marcel nu a vrut să mi-o dea. Nici nu mai ştiu ce să fac, îmi este foarte greu. Mă doare sufletul pentru copilul meu", a mărturisit Roxana, printre lacrimi, pentru Click! Vedeta spune că nu poate ţine legătura cu Oana în nici un fel şi că se teme ca fetiţa să nu creadă că ea a părăsit-o.

În plus, chiar dacă au custodie comună asupra micuţei, fostul iubit a trecut peste voia vedetei atunci când a ales grădiniţa pentru cea mică. „Din primăvară, Oana era înscrisă la o grădiniţă de stat, una dintre cele mai bune.

Marcel nu a mai vrut însă să o ducă acolo, ci a insistat ca ea să meargă la o instituţie particulară", a spus vedeta. Pentru că Roxana nu a fost de acord cu acest lucru, fostul iubit a dat-o în judecată şi a obţinut prin ordonanţă prezidenţială dreptul de a o înscrie pe Oana la grădini­ţa particulară.

Hotărârea instanţei a suplinit acordul ar­tistei pentru îns­cri­erea mi­cuţei la cursurile grupei pregătitoare din anul şcolar 2013-2014. Roxana a fost şo­cată atunci când a primit citaţia la tribunal şi nici acum nu îi vine să ­creadă că s-a ajuns aici.

„Mi-a dat un e-mail în care îmi spunea că vrea să o ducă la grupa pregătitoare, dar eu i-am explicat că nu are vârsta ne­ce­­sară pentru acest lucru. Am vrut să-i prelungesc co­pilăria, dar nu i-am spus ca­tegoric nu. Am zis să ne vedem să discutăm. Iar el m-a dat în judecată. Nu mi-a venit să cred că a făcut şi asta. A apelat la ordonanţa prezidenţială pentru că are nevoie de o hotărâre în regim de urgenţă", a explicat fosta cântăreaţă, pentru Click!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

La începutul săptămânii trecute, Marcel Sârbu a fost surprins de fotoreporterii Click! în parcul Herăstrău, alături de fiica sa şi de o altă fetiţă. Omul de afaceri a demonstrat că este un tătic de nota 10. Când a ajuns cu fetele în parc, s-a îngrijit personal ca fiecare dintre ele să fie închise la geacă, să nu cumva să răcească. Deşi are un program încărcat, Marcel Sârbu îi dedică foarte mult timp Oanei, fetiţa pe care o are cu Roxana, mai ales de când copila locuieşte cu el.

Nu poate să se apropie de fiica ei! Roxana, ex-Trident, a intrat cu forţa la grădiniţa fetiţei

Roxana (ex-Trident), sfâşiată de durere. Ce a păţit fosta cântăreaţă

Scandalul continuă! Marcel Sârbu, despre Roxana ex-Trident: «Fetiţa mea a fost bătută de această doamnă»

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Gabriela Firea FOTO gov.ro
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg