EXCLUSIV Ruby şi-a tatuat o insulă de 5.000 de lei pe fund

Ultima actualizare:

    Ruby la Radar Media (foto: Dorin Constanda)
Ruby la Radar Media (foto: Dorin Constanda)

Bărbaţii au făcut ochii cât cepele miercuri seara, la un eveniment monden, acolo unde cele mai multe vedete feminine au venit aproape dezbrăcate. Nici una nu a fost însă mai tare ca Ruby, care a venit fără lenjerie intimă, cu un tatuaj spectaculos la vedere.

Se schimbă moda, e clar! Chiloţeii nu mai sunt o piesă indispensabilă, mai ales atunci când ai un corp care merită arătat. În această categorie intră, pe un loc fruntaş, superba Ruby, care a atras toate privirile miercuri seara, la un eveniment cu ştaif.

Ruby are pe fund o insulă cu doi palmieri şi şezlonguri

simeon stalpnicul png

După ce i-a invitat "să stingă lumina" şi s-a dezbrăcat în Playboy, Ruby le-a ridicat din nou masculilor sângele în cap. Pentru că solista de 24 de ani a apărut la Gala Premiilor Radar de Media, ediţia de primăvară, într-o rochie extrem de sexy, cu vedere la fesa dreaptă, acolo unde vedeta şi-a făcut în vară un tatuaj spectaculos, pe care nu l-a arătat însă atât de generos în public. Bruneta ne-a spus povestea desenului de pe piele şi ne-a asigurat că nu va fi ultimul.

"Este vorba despre o insulă pustie, cu palmieri, şezlonguri, iar tatuajul este destul de mare, căci cuprinde tot şoldul şi o fesă. A durat cam trei-patru ore dar a meritat, m-a durut doar la început", a povestit Ruby, pentru Click!

Solista şi-a făcut acest tatuaj la "Bioart", un salon de tatuaje din Bucureşti, iar preţul unei asemenea opere de artă poate ajunge şi la 5.000 de lei, în funcţie de mărimea acestuia. Solista şi-a arătat tatuajul şi pe scenă, pentru că a cântat şi apoi a luat şi un premiu pentru cea mai sexy solistă.

simeon stalpnicul png

Ana Claudia Grigore s-a născut în Med­gidia, pe 28 ianuarie 1989 şi a de­venit cunoscută ca şi solistă, cu numele de scenă Ruby. După ce a lansat piesa "Stinge lumina", a pozat şi pentru revista Playboy în iunie 2012, pe o plajă pustie. Sânii voluptuoşi şi formele perfecte au făcut mulţi bărbaţi să trans­pire, pictorialul fiind unul dintre cele mai bune din istoria revistei.

De câţiva ani, solista şi-a uimit fanii cu colecţia ei de tatuaje. Ruby are peste 15 desene pe corp, care reprezintă lucruri importante pentru ea. Unul dintre ele este 15, o cifră legată de o fostă relaţie, are o inimă pe care scrie „mamaia", dedicată bunicii ei, o rândunică, pentru că stă pe strada Rândunelelor în Medgidia, flori de hibiscus, două fundiţe pe picioare. Am multe tatuaje, pentru că pur şi simplu îmi place să imortalizez momente importante din viaţa mea", mai spune solista.

Actriţa Mădălina Anea, cu zona intimă la vedere

simeon stalpnicul png

Ruby nu a fost singura artistă sexy la eveniment. Şi Mădălina Anea (27 de ani), actriţa din "Îngeri pierduţi", care a prezentat evenimentul, i-a ţinut isonul solistei şi a venit într-o rochie extrem de sexy. Aceasta era despicată şi avea vedere la zona intimă, actriţa lăsându-şi şi ea chiloţeii acasă.

simeon stalpnicul png

Excentrica Loredana deja nu ne mai surprinde din punct de vedere vestimentar, fiind foarte curajoasă şi nonconformistă.  Acum patru luni, solista a fost invitată la PRO TV, la "Serviciul Român de Comedie", şi a venit în platou într-o rochie transparentă pe lateral, lăsând să se vadă că nu purta lenjerie intimă.

FOTO Ruby şi-a lăsat tatuajele la vedere printr-o rochie transparentă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net