EXCLUSIV Sarcină «secretă» în showbiz. O cântăreaţă sexy de la noi aşteaptă un copil

Claudia şi Gabi sunt împreună  de două luni (Foto: Mihai Ionescu) jpeg
Claudia şi Gabi sunt împreună de două luni (Foto: Mihai Ionescu)

Una dintre cele mai sexy cântăreţe din showbiz urmează să devină mămică la scurt timp după ce s-a cuplat cu un băiat de bani gata. Claudia Pătrăşcanu este însărcinată cu Gabi Bădălău, tânărul care în trecut a bifat relaţii amoroase cu Ramona Gabor, Adelina Pestriţu sau Andreea Mantea. Dezvăluirile  despre «sarcina secretă» au fost făcute la emisiunea Click! de miercuri seară,  de la Prima TV.

Gabi Bădălău este într-o situaţie disperată. Surse din anturajul băiatului fostului prefect de Giurgiu au povestit pentru Click! că acesta s-a plâns prietenilor că urmează să devină tătic, deşi nu prea îşi doreşte acest lucru. Iubita sa, Claudia Pătrăşcanu cu care s-a cuplat de puţin timp, este gravidă.

CLIIMA20140427 0120 1 jpeg
De când are noroc în dragoste, parcă nimic nu-i mai merge bine pe plan profesional (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)

Anca Bejan, jurnalistă Click!

image
Anca Bejan

Invitată la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv, să discute pe marginea acestui subiect, jurnalista Anca Bejan a explicat cum a început idila celor doi şi ce şanse au să devină împreună părinţi.   

image
Anca Bejan

"El se plânge prietenilor că iubita lui este însărcinată. Ei sunt doar de patru luni împreună. Contactată de noi, Claudia nu a infirmat. Am vorbit cu ea la telefon. Convorbirea a durat 15 minute. Oricând pe parcursul discuţiei putea să infirme sarcina.

Ea ne-a spus că dacă noi am aflat pe surse această informaţie, să o publicăm. Nu este genul de femeie care se promovează prin scandaluri.

Poate are acest obicei să-şi încerce iubitul. Nu este prima dată când se vehiculează că a rămas însărcinată. Cu fostul ei iubit, un afacerist turc, presa a scris la vremea respectivă că ar fi vrut să devină mămică.

Ea nu-şi doreşte probabil să ţină această sarcină, în aceste condiţii. A recunoscut că îşi doreşte, însă, copii. Are 33 de ani. Vrea să-şi întemeieze o familie. El are doar 27 de ani şi se pare că o şi sfidează. Iese în club cu altcineva, iese şi singur. Ea stă acasă de 1 mai.

Nu are nicio cântare. Nu s-au mutat împreună. Claudia ne-a spus că are mare încredere în el şi că lucrurile merg foarte bine între ei", a spus jurnalista Anca Bejan la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv.

Citeşte şi:

Claudia Pătrăşcanu vrea un copil cu Bădălău? Ce spune bruneta

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
vreme rece de toamna
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg