EXCLUSIV Scandal între Gyorfi şi Guţă: «Dacă sunt aşa neimportantă pentru el, de ce dă în mine?»

image
Daniela Györfi

Daniela Gyorfi este aruncată în mijlocul unui scandal de proporţii după ce manelistul Liviu Guţă a acuzat-o în cadrul unei emisiuni că este o mitomană mincinoasă.

Daniela s-a arătat foarte surprinsă de felul în care a reacţionat Liviu şi a vorbit în exclusivitate pentru Click.ro despre ce anume crede că a cauzat scandalul scos la lumină de manelist.

"Eu nu înţeleg de ce a făcut lucrul ăsta. Am fost colegi de scenă, am cântat împreună. Şi eu sunt un pic mirată. Nu ştiu la ce îl ajută dacă îşi face publicitate dând într-un om cu care a colaborat" ne-a declarat mirată Daniela.

Cât despre motivele lui Guţă, Daniela recunoaşte că bănuieşte care ar fi, deşi nu înţelege de ce reacţia sa a fost atât de agresivă.

"Sunt supărată pe el, dar doar el ştie din ce cauză. Eu nu pot să îl pun pe un afiş. Eu nu sunt impresar. Astă vară am fost puşi amândoi pe un afiş, eu am cântat separat şi el a cântat separat.

Nu are cu ce să mă ameninţe. La telefon a vorbit foarte urât. Am avut şi oameni pe lângă mine care au auzit şi asta m-a supărat foarte rău.

Eu nu accept ca cineva să îmi înjure mama şi familia şi pe mine pentru că nu are de ce. De aceea nu am mai vorbit cu el. Eu am cariera mea, el a avut un rol important în cariera mea cu melodia "De ce mă minţi". Eu dacă am cantat în duet cu cineva, este şi dreptul meu să cânt melodia când sunt singură.

El îşi face cariera aşa cum consideră şi eu la fel. Dacă sunt aşa neimportantă pentru el, de ce dă în mine?"

Cât despre speculaţiile presei tabloide potrivit cărora Daniela şi Liviu ar fi avut o relaţie sexuală, vedeta a dorit să sublinieze că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

"În primul rând, niciodată în viaţa mea nu am amestecat profesia cu relaţiile mele. Am fost colegă cu el, asta nu înseamnă că mă culc cu toţi colegii mei. Nu m-am culcat cu el, mai ales că i-am botezat şi copilul. Trebuia să îi boteze copilul altcineva, iar acel cineva a intrat în puşcărie şi, cu două săptămâni, înainte m-a rugat pe mine", a mai declarat Daniela în exclusivitate pentru Click.ro.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg