EXCLUSIV! Şi Nelu Ploieşteanu a dat în boala PĂCĂNELELOR

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Banu-i ochiul dracului. Deşi câştigă bine din concertele sale, Nelu Ploieşteanu (63 de ani) nu se poate abţine să şi încerce norocul la cazinou. Artistul spune că nu e dependent de asta, dar se duce des la păcănele, pentru a-şi "omorî timpul".

Îndrăgitul cântăreţ de muzică de petrecere, Nelu Ploieşteanu, are o viaţă foarte agitată, împărţindu-se între emisiuni, evenimente şi cântări. În timpul liber, acesta se "relaxează" alături de prieteni în cazinoul de lângă casă, unde a fost surprins miercuri, de fotoreporterii Click!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Solistul şi-a petrecut câteva ore în cazinou, ieşind spre 03.00 dimineaţa, foarte abătut. Contactat de Click!, Ploieşteanu a declarat că este un client fidel al cazinoului cu pricina, pe care îl frecventează de 2-3 ori pe săptămână, întrucât locuieşte în apropiere.

"Îmi omor timpul cu prietenii, nu sunt un înrăit al jocurilor de noroc. Joc la păcănele, atât. Asta e viaţa mea", declara acesta. Întrebat despre starea de spirit de la ieşire, cântăreţul a negat că ar fi fost supărat: "Nu eram supărat, nu am de ce. Am pierdut 70-80 de lei, nu mult. Ca să pierzi mult, trebuie să bagi mult. Şi nu bag mult niciodată". Acesta este şi motivul pentru care nici nu a câştigat vreodată sume spectaculoase: "Am mai şi luat, din când în când, dar aşa, două-trei sute de lei, atât".

Chiar dacă s-a speculat în presă că ar avea datorii la bancă, artistul neagă vehement acest lucru: "Nu am nici un fel de datorie, pentru că nici o bancă nu îmi dă împrumut la vârsta mea. Am fost să mă interesez şi nu îmi dă nimeni decât 3.000 de euro. N-are sens: banii ăştia îi iau la o cântare, într-o seară".

Viorel Lis, cel mai pasionat de jocurile de noroc

Păcănelele sunt o pasiune pentru fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Acesta îşi petrece nopţile jucând la aparate, fapt ce a făcut-o pe Oana, soţia sa, să ajungă la disperare. Blonda a spus chiar, la un moment dat, că-i va face cadou un astfel de aparat, pentru ca Lis să stea mai mult pe-acasă. Şi actorul Florin Piersic jr. a împărtăşit această pasiune, ajungând chiar la dependenţă: “Aveam 23 de ani şi, timp de şase luni, am fost dependent de păcănele”, a mărturisit actorul, acum vreo doi ani.

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net