EXCLUSIV! Simona Traşcă, despre George Ciubotaru: «O să rămână curvar toată viaţa»


    Simona Traşcă
Simona Traşcă

George Ciubotaru, regizorul care a schimbat fetele ca pe șosete în ultimele luni, a pus ochii pe Iulia Andrieș, o tânără în vârstă de doar 17 ani. Simona Traşcă, una dintre cuceririle lui George, nu este deloc surprinsă de faptul că acesta se iubeşte cu o minoră: «Nu e nici prima, dar nici ultima».

George Ciubotaru şi SImona Traşcă au trăit o scurtă «poveste de dragoste»! Cei doi amorezi s-au iubit cu năbădăi în vara anului trecut, relaţia dintre Pamela de România şi regizor terminându-se după o lună.

George a recunoscut public că se iubeşte cu Simona, ea fiind una dintre puţinele fete cu care acesta a oficializat relaţia.

«Nu am nicio relaţie cu fetele din platou, în afară de Simona. De trei săptămâni sunt într-o relaţie cu Simona, iar celelalte fete nu mai contează», declara George în luna iunie a a anului trecut la «Un show păcătos».

Cu toate că cei doi au o relaţie de trei luni, "Super Ciubo" nu prezintă deloc încredere în faţa părinţilor minorei. "Soacra" a fost radicală și i-a ordonat să nu se atingă de fata ei.

simeon stalpnicul png

Simona Traşcă a rămas în relaţii bune cu Geroge, însă crede că nu s-a schimbat! «O să rămână curvar toată viaţa»

După despărţirea de George, Simona a suferit mult, ea fiind luni bune tot cu gândul la regizor. Timpul a trecut, iar  Pamela de România şi-a revenit. Vedeta speră să-şi găsească jumătatea, cu toate că până acum a dat numai peste bărbaţi nepotriviţi.

«Nu mă miră faptul că are o relaţie cu o minoră! Nu este prima şi nici ultiuma cu care se iubeşte! Aşa e el, tot timpul şi-a înşelat iubitele, o să rămână curvar toată viaţa. Dacă un om este aşa de la natură n-ai cum să-l schimbi.

Noi suntem amici, am rămas în relaţii bune după despărţire, însă asta e părerea mea despre el şi mi-o susţin. Nu supără pe nimeni! Până la urmă acesta este adevărul despre George», ne-a mărturisit Simona Traşcă.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg