EXCLUSIV Soţia i-a pus pază lui Leo de frica amantei

Ultima actualizare:
Operaţia a reuşit, poate  cânta peste 10 zile (Fotografii: CAPS)
Operaţia a reuşit, poate cânta peste 10 zile (Fotografii: CAPS)

Inevitabilul s-a produs. Ieri a ieșit scandal la spital, chiar în ziua în care Leo Iorga (49 de ani) a fost externat după operația suferită vineri pe creier.

Soția n-a mai tolerat prezența amantei și a dat-o afară cu forța. Două săptămâni au trecut de când Click! vă anunța că femeile din viața artistului au făcut pace pentru a-l menaja. Iată însă că miracolul n-a durat mult, iar situația s-a inflamat ieri, la cinci zile de la operația pe care artistul trupei Pact a suferit-o la cap, pentru a i se extirpa o tumoare.

Florenta Marin


    Operaţia a reuşit, poate  cânta peste 10 zile (Fotografii: CAPS)
Operaţia a reuşit, poate cânta peste 10 zile (Fotografii: CAPS)

Prezentă zi de zi la spitalul Monza din Capitală, Florența Marin (39 de ani), impresara și totodată iubita lui Leo Iorga, a avut ieri surprinza să găsească un bodyguard în fața salonului, care nu i-a mai permis accesul înăuntru. Surse din cadrul unității spitalicești au povestit pentru Click! că „embargo-ul" a fost pus de familia artistului, mai exact de soția Paula Iorga (47 de ani) și de fiul lui cel mare, Edy (24 de ani).

Surprinzător este faptul că deși a făcut chetă publică pentru a strânge 8.000 € pentru operație, familia nu mai dorește acum mediatizarea cazului, de aici pornind și neînțelegerile cu Florența, care l-a sfătuit pe Leo că e bine să iasă în față și să le mulțumească fanilor și medicilor pentru ajutor.

Prezentă în platoul emisiunii Click!, difuzată de Prima Tv de luni până vineri începând cu ora 22.30, Florența Marin, impresara și iubita lui Leo Iorga, a declarat:" Pentru spitalul Monza, cazul lui Leo Iorga a fost unul special care a necesitat și ceva mai multă pază. Oamenii de pază au fost instruiți și s-a creat un circuit între poartă și etajul 4 unde Leo era internat. Astăzi a fost puțin mai haios. Băieții și-au făcut treaba dar nu a ajuns informația la timp. A ieșit o încurcătură. Nu se afla nimeni în salon cu care să vorbesc, astfel încât băieții și-au făcut treaba".

Întrebată ce relație are cu Leo Iorga, impresara a spus:"Eu am o relație foarte specială cu Leo. Ea a pornit de la relația profesională, pentru că am petrecut foarte mult timp împreună. Anul trecut au fost 82 de concerte, astfel încât vă imaginați că ne-am apropiat. Este o nouă etapă a vieții, sunt lucruri normale. Poate să dureze o anumită perioadă de timp sau poate să te țină toată viața".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net