EXCLUSIV Soţia lui Alex Velea încă mai poartă verighetă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Soţia lui Alex Velea încearcă din răsputeri să salveze aparenţele. În timp ce cântăreţul a renunţat la verighetă, Ana continuă să poarte pe deget simbolul căsniciei şi al uniunii, semn că nu renunţă uşor la luptă. Weekendul acesta s-au împlinit trei ani de când ea şi cântăreţul s-au căsătorit. 

Se află într-o ipostază umilitoare, fiind nevoită să suporte eticheta de "soţie înşelată", însă se pare că nu este dispusă să renunţe cu una, cu două. Ana Velea (26 de ani) trece printr-o perioadă destul de delicată după ce toată presa vuieşte că soţul său, Alex Velea (29 de ani), trăieşte o poveste de dragoste cu colega lui de breaslă, Antonia.

Ba mai mult, zvonurile au fost întărite şi de faptul că solistul a renunţat la verighetă. În ciuda acestui gest evident al rupturii dintre ei, soţia lui Velea nu este deloc împăcată cu situaţia şi nici nu poate arunca la gunoi o căsnicie care a împlinit trei ani în acest weekend.

Alex Velea şi-a dat jos verigheta

simeon stalpnicul png

Şi totuşi, dacă unii cred că verigheta este doar o "şaibă" ce-şi are loc pe inelarul stâng, Ana Velea crede în simbolistica inelului pe care a jurat iubire veşnică în anul 2010.  Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mulatră zilele trecute cu verigheta pe deget.

Chiar dacă înceacă să salveze aparenţele vorbind despre rivala ei, Antonia, în termeni frumoşi, starea de spirit a soţiei lui Alex Velea este la pământ şi se poate vedea de la o poştă că suferă. Destul de abătută şi de necăjită, mulatra a ieşit din blocul în care locuieşte în jurul orei 14.00, apoi s-a dus glonţ spre Spitalul Colentina.

Secretul incredibil al soţiei lui Velea! Află cum îl făcea de ruşine!

Alex Velea recidivează. S-a distrat cu dansatorii pe litoral, în timp ce soția a rămas acasă

EXCLUSIV Indiciul că Alex Velea a «terminat-o» cu soţia!

Scopul vizitei nu a fost vreo problemă de sănătate, ci ea a avut de susţinut un examen, Ana fiind studentă în anul III la Facultatea de Medicină. Îmbrăcată lejer, cu rochiţă, şi cu părul prins în vârful capului, nevasta lui Velea a fost reticientă cu colegii săi.

Ea nu a schimbat nici o vorbă cu aceştia, nici măcar nu i-a salutat şi a plecat direct acasă. Supărarea s-ar putea explica prin faptul că în timp ce soţul ei se distra la mare, cu Antonia, unde au avut concerte,  mulatra a marcat aniversarea căsniciei lor singură.

simeon stalpnicul png

Apropierea lui Alex Velea de Antonia este din ce în ce mai evidentă, cei doi comportându-se deja ca un cuplu.  Joi seară,  artistul a susţinut un concert într-un mall bucureşetan, iar solista l-a aşteptat acolo cu gaşca de prieteni, deşi nu era invitată să cânte.

După concert, au plecat cu aceeaşi mașină. Weekendul trecut s-au întâlnit din nou la mare, pentru că ambii au susţinut concerte în cluburi. Antonia a cântat, vineri noapte, în Crema Summer Club din staţiunea Mamaia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net