EXCLUSIV Teo, război pe 70.000 € cu o doctoriţă

simeon stalpnicul png

Au fost prietene şi sunt partenere de afaceri, dar au ajuns prin sălile de tribunal. Teo Trandafir şi asociata ei, medicul nutriţionist Gabriela Man, celebră după ce a lansat pe piaţă făina care nu îngraşă, se războiesc în instanţă pentru aproape 70.000 de euro.

În anul 2008, Teo Trandafir s-a asociat cu medicul nutriţionist Gabriela Man într-o afacere cu un tip de făină care nu îngraşă. Vedeta, care tocmai reuşise să iasă învingătoare în lupta cu kilogramele, era o imagine credibilă a acestui produs-minune.

Cele două asociate păreau că fac o echipă bună: Teo era o vedetă simpatizată de marele public şi, implicit, de potenţialii cumpărători, iar Gabriela Man era un nutriţionist cu o reputaţie bună, ea fiind şi autoarea cărţii de mare succes „Slăbeşte sănătos".

Atunci când firma Dietetica, în care cele două erau asociate, a lansat pe piaţă făina care nu îngraşă, Teo a pus umărul la campania de promovare. Ba chiar a atras-o în campanie şi pe prietena ei, Tanţa, alias Nuami Dinescu.

Pe parcurs, între cele două asociate au intervenit neînţelegeri. Astfel, Teo a vrut să-şi recupereze cei aproape 70.000 de euro pe care i-a băgat în firmă cu titlu de împrumut. Pentru că ea şi asociata ei nu au căzut la pace, vedeta a apelat la judecători să facă dreptate.

Dr. Gabriela Man îşi prezenta cu mândrie produsele pentru slăbit în anul 2009. Acum, afacerea este în faliment

simeon stalpnicul png

"Este primul proces din viaţa mea. Să nu vă gândiţi că ne-am dus la tribunal ca să ne păruim. Este un demers pur legal. Pur şi simplu nu ne-am înţeles", ne-a declarat Teo Trandafir, care a şi câştigat procesul. Deşi instanţa i-a dat câştig de cauză, ea nu a reuşit să-şi ia banii înapoi, prin urmare avocatul ei a cerut executarea silită a firmei Dietetica, în care este încă asociată cu nutriţionistul Gabriela Man.

„Teo nu m-a dat pe mine în judecată, ci firma în care e şi ea în continuare asociată. Ea s-a dat pe ea în judecată, iar dacă a câştigat, tot ea trebuie să dea banii. Banii i-a băgat în firmă, nu la mine în buzunar şi s-au dus spre utilaje. Oricum, firma e dată în faliment de un furnizor. Fiind în faliment, cei care au pretenţii se înscriu la masa credală. Dacă au ce să ia din firmă, iau, dacă nu, nu. Ea nu are proces cu mine, ci cu ea şi cu mine", ne-a spus nutriţionistul Gabriela Man.

Şi Nuami Dinescu (Tanţa) a promovat produsele de slăbit

simeon stalpnicul png

Teo şi Gabriela Man au deschis afacerea cu făina care nu îngraşă, în 2008. Făina minune, "Slăbeşti mâncând", a fost realizată la o fabrică din Râmnicu Vâlcea şi, din februarie 2009 se putea comanda online pe două site-uri, ce promovau afacerea celor două.

Aşa arăta în 2009 fabrica unde se făcea făina „slăbeşti mâncând sănătos”

simeon stalpnicul png

Cantitatea minimă per comandă era de 10 kg şi costa 62 de lei. "Făina se adresează acelor persoane care înţeleg dieta ce însoţeşte produsul pentru a garanta eficienţa rezultatelor. Gabriela Man a fost cea care a adus această idee revoluţionară în nutriţie", spunea Teo în urmă cu aproape 5 ani. În afară de Teo, şi fosta ei colegă, Nuami Dinescu, cunoscută drept "Tanţa", a promovat aceste produse.

Teo Trandafir o critică dur pe Iulia Albu: «E ca şi cum eu i-aş zice Giuliei că s-a îngrăşat!»

Teo Trandafir a primit un dar care o să-i schimbe viaţa! Află despre ce e vorba!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
ambasada sua la moscova
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta