EXCLUSIV! Vacanţa Mare, din nou pe scenă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu se întorc cu „Vacanţa Mare", însă nu pe micile ecrane. Cei doi actori de comedie ne-au povestit că după spectacolul de la Sala Palatului, din 8 decembrie, vor să înceapă un nou turneu naţional.

Vă mai aduceţi aminte de „Garcea", „Leana" şi „Costel"? Pentru fanii de altădată ai grupului de umor „Vacanţa Mare" avem o veste foarte bună. Trupa revine pe scenă, cu noi spectacole. Primul este programat la 8 decembrie, în Bucureşti, la Sala Palatului. Pe scenă nu vor urca din membrii de altădată decât Mugur Mihăescu (46 de ani) şi Radu Pietreanu (47 de ani), alături de un nou coleg cooptat recent, Cristi Pup, care va cânta la chitară.

„Dacă va mai fi nevoie de alte ajutoare, vom vedea pe parcurs. Deocamdată este un spectacol de stand-up comedy pentru care textele sunt scrise de noi şi vom aduce în atenţia publicului multe surprize. Nu ne permitem să scoatem de la naftalină toate personajele vechi, aşa că vom avea multe noi, cu care vom distra publicul. Noi venim cu talentul şi vocile, care ne recomandă. Dintre personajele vechi le avem pe «Garcea», «Leana» şi «Costel». Pentru personaje noi, ne-am inspirat din politicieni, nu din vedete ca Bianca Drăguşanu, care nu mai vine cu nimic nou. În plus, avem oameni de televiziune care s-au făcut de baftă", a spus, pentru Click!, Mugur Mihăescu, cel care l-a „născut" pe „Garcea".

Mugur Mihăescu a mai povestit că spectacolul este susţinut de parteneri media şi de sponsori, aşa că el nu va investi de data aceasta nici un bănuţ. Speră, totuşi, ca lumea să umple sala, pentru ca, de la anul, trupa să înceapă un turneu naţional. „Sper să avem succes de casă şi să pornim într-un turneu cu Vacanţa Mare pentru fanii noştri, special pentru nostalgici", a mai spus actorul, pentru Click! Pentru spectacolul „Vacanţa Mare - 25 de ani cu suspendare" de la Sala Palatului (8 decembrie, ora 20.00), biletele s-au pus în vânzare la magazinele Diverta, magazinul Muzica, librăria Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe mytikets.ro. Biletele costă 60, 80 sau 100 de lei, în funcţie de locul ales în sală.

Uite ce mai fac foştii lor colegi!

Mirela Stoian, interpreta „Lilei", a fosta angajata Teatrului Odeon, iar acum joacă în piesa „Te pui cu femeile?!?", la „Teatrul Particular Braşov". Cât despre faptul că „Vacanţa Mare" se reuneşte, Mirela nu a fost supărată că foştii colegi au uitat-o. „Nu mă aştept să mă cheme. Mă gândesc dacă eu aş putea să mă ridic la nivelul a ceea ce am fost, nu aş vrea să mă simt eu ca o ciorbă reîncălzită", a spus actriţa.

simeon stalpnicul png

Emil Rădinoiu, celebrul craiovean care l-a intrepretat cu succes pe „Mitică" şi a jucat în „Garcea şi oltenii" sau „Trei fraţi de belea", a rupt de tot legătura cu colegii lui şi duce o viaţă liniştită în oraşul natal. El s-a retras din showbiz, iar din 2007 a lucrat o perioadă la TVR Craiova, pe post de microfonist. Se pare că pe vremea când făcea parte din Vacanţa Mare a avut clauză în contract să fie ştirb.

simeon stalpnicul png

„Axinte" sau Florin Petrescu este acum impresarul mai multor artişti. Acesta se implică de mai mulţi ani în domeniul artistic şi merge în turnee şi spectacole în străinătate. „Ca impresar am lucrat cu 99% din artiştii ţării, ca organizator am o mare mulţumire sufletească, am făcut stadioane întregi să se veselească", a scris umoristul pe site-ul său. Florin este căsătorit şi are un băiat, Eduard, în vârstă de 6 ani.

simeon stalpnicul png

Tot în domeniul actoriei a rămas şi Iulian Ilinca, sau „Frankfurt", celebru pentru replica „Te sparg, să moară mama!". Acesta a jucat alături de Mirela Stoian în „Ultima reuniune", la Teatrul Nottara. „În continuare lucrez la un proiect nou ce trebuie să iasă cam în zece zile. «Făt-Frumos din... Ferentari - Poveste contemporană", iar mâine (n.r.: astăzi) are loc şedinţa foto, la Clubul Ţăranului", a spus Iulian, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Pe Ani Creţu (34 de ani) o cunoaşte toată lumea din serialul „Vacanţa Mare" difuzat la Kanal D, unde o interpreta pe „Urinela", nora „Leanei". După ce s-a destrămat trupa, Ani a jucat în piese de teatru şi şi-a îndeplinit cea mai importantă dorinţă, a devenit mamă. Frumoasa blondă a luat o hotărâre tranşantă în ce priveşte cariera ei. Aceasta nu va mai urca timp de un an pe scenă, întrucât vrea să se dedice cât mai mult fiului ei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net