EXCLUSIV Vedetele de la «Dansez» bagă dulciuri şi vitamine la greu

17 octombrie 2013
simeon stalpnicul png

Gata cu joaca! Din această seară, vedetele de la „Dansez pentru tine" intră în direct la PRO TV, în ringul de dans, pentru a îndeplini visurile a 8 oameni obişnuiţi. Ilinca Vandici, Sore, Elena Ionescu şi Ruby au dezvăluit, pentru Click!, ce se întâmplă în culisele competiţiei.

Ieri, în toiul repetiţiilor finale de la „Dansez pentru tine", vedetele din concurs au oferit impresii la cald pentru Click! După sute de ore de repetiţii, pe care le-au adunat în ultimele săptămâni, Ilinca Vandici, Sore, Elena Ionescu şi Ruby nu au rămas fără energie, pentru că se tratează cu mâncare sănătoasă şi multe vitamine.

„Mănânc pui la grătar cu orez şi salată verde sau peşte cu cartofi natur sau muşchi de porc şi legume la grătar. În rest, ronţăi migdale, alune, seminţe de in, mere, nectarine, portocale. Iau multivitamine, aspirină efervescentă şi beau cât mai multe ceaiuri cu miere şi lămâie. Nu am febră musculară, dar am făcut o întindere la piciorul drept, acum, cu o zi înainte de concurs (ieri, n.r.)... Nu am slăbit deloc, mă hrănesc sănătos, la ore fixe", a spus, pentru Click!, Ilinca Vandici.

Şi Sore are grijă la alimentaţie: „Mama ne aduce un coş cu de toate în fiecare zi, vrea să mâncăm sănătos şi mult! Deşi am mâncat mai mult ca niciodată, am slăbit 3 kg de când am început. Febră musculară am avut în primele zile, însă acum am doar mici dureri de spate, de pe urma prizelor spectaculoase, însă în rest sunt bine, hotărâtă să-l ajut pe Dark, partenerul meu. Frică nu îmi mai e, Bogdan Boantă mi-a demonstrat că nu există limite".

Sore va dansa cu George Trăscău (Dark)

Solista trupei Mandinga a avut cele mai multe probleme până acum. „La început a fost foarte greu. Mă dureau braţele atât de tare, încât era un efort în plus să ţin microfonul în mână în timpul concertelor. Acum am intrat într-un ritm, durerile musculare nu mai sunt aşa de mari", a spus Elena Ionescu, pentru Click! Dar nu a scăpat de frică: „Mă tem să nu alunec pe ring sau să mă accidentez. Apoi, mă mai gândesc să nu ratez cumva vreo mişcare din cauza faptului că mă sperie alunecatul".

Elena Ionescu este partenera lui Adrian Barangă (Freek)

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte meniul, iată secretele Elenei: „Încerc să am un meniu cât mai diversificat, care să acopere toate nevoile organismului din această perioadă. Consum multe proteine, dar şi dulciuri, pentru că se întâmplă ca glicemia să-mi scadă destul de des. În plus, am început să iau suplimente nutritive şi multă vitamina C". De când repetă pentru concurs, şi Elena spune că a slăbit: «Dansez pentru tine» e cea mai bună cură de slăbire! Până acum am dat jos 3 kilograme. Pe lângă asta, forma mea fizică s-a îmbunătăţit vizibil".

Singura mai puţin organizată în ceea ce priveşte dieta e solista care s-a făcut cunoscută pentru melodia „Stinge lumina". „Nu prea apuc să mănânc organizat, pentru că repet de la 08.00 dimineaţa până la 21.00 seara. Febra musculară îmi dă serioase bătăi de cap, dar cel mai tare mă dor tălpile. Încă nu am luat vitamine şi mănânc aceleaşi lucruri ca şi până acum. Atunci când prind însă un moment în care pot să dorm, dorm oriunde, nu contează unde mă aflu", a mărturisit Ruby, pentru Click!

Ruby luptă pentru visul lui Alexandru Ciobanu

simeon stalpnicul png

Şi băieţii stau pe energizante

Cel de-al 14-lea sezon care debutează astă-seară, la PRO TV, de la 20.30 şi este prezentat de Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur va promova două stiluri de dans, freestyle şi vals. În ceea ce priveşte vedetele masculine, şi acestea au muncit din greu la repetiţii. Băieţii se vitaminizează şi ei pentru a face faţă programului de lucru de la „Dansez pentru tine".

simeon stalpnicul png

„Pe lângă mâncarea caldă pe care o primim, mănânc fulgi integrali dimineaţa, pentru fibre, sau somon cu pâine şi ou, pentru vitamine şi Omega 3. Şi, recunosc, mai mânânc şi prăjituri de aici, de la Buftea. În rest, compensez cu proteine şi minerale - calciu şi magneziu efervescent şi foarte multă vitamina C", a spus, pentru Click!, Sorin Brotnei, fostul solist al trupei Akcent.

simeon stalpnicul png

Cu toate că are o dietă bogată în calorii şi e slăbuţ oricum, blondul a mai scăpat de trei kilograme de când repetă dansuri. „Mănânc şniţel sau piept de pui şi salată, dar şi ciocolată, zilnic. În rest, beau cafea şi energizante, atunci când simt că am obosit", a spus Giani Kiriţă, fost fotbalist.

simeon stalpnicul png

„Dimineaţa nu mănânc deloc carne. Consum multe salate. Iau vitamine, foarte multe B-uri, minerale, aminoacizi şi protectoare hepatice. Febra musculară mi-a mai trecut, dar am tonusul foarte crescut în zona picioarelor, pentru că aceşti muşchi sunt cei mai solicitaţi. Fac foarte multe masaje şi i-am cerut maseurului să se urce cu picioarele pe mine, pentru a-mi mai înmuia muşchii. Nu am slăbit deloc, am aceeaşi greutate de 15 ani - 86 kg - şi nici nu vreau să slăbesc. Am mare grijă să nu se întâmple asta", a spus Falemi.

simeon stalpnicul png

Ruby vrea 60.000 € ca să ajute un copil paralizat

FOTO Cum arăta juriul «Dansez pentru tine» la debut

Sore îşi doreşte cadou de ziua ei marele premiu de la «Dansez»

EXCLUSIV Roxana Ionescu, aventură cu fostul coleg de la «Dansez pentru tine»?

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg