EXCLUSIV VIDEO Fraţii Adi şi Silviu de la SunriseInc au cucerit India şi Japonia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au cucerit întreagă lumea cu piesele lor, însă în România nu sunt atât de apreciaţi. Membrii trupei SunriseInc sunt mai mereu plecaţi în străinătate şi nu sunt singurii. Naguale, Edward Maya, ChiPah, Mario Bischin, Chris Thrace şi băieţii de la Acces au nume cu „parfum” străin, dar sunt români şi s-au făcut cunoscuţi mai mult peste hotare.

Fraţii Adi (27 de ani) şi Silvu Mândroc (29 de ani) formează trupa SunriseInc. Cei doi au intrat în lumea muzicală încă din anii 2000, de când au debutat în muzică cu dreptul.

Pentru că primele lor piese au avut succes şi au fost cerute imediat de producători din Spania şi Grecia. Astăzi, după ani de zile de muncă, după ce trupa a suferit ceva modificări (până la un moment dat au mai avut un coleg), cei doi continuă să cânte şi să aibă nenumărate concerte peste hotare, în special în India, în Spania, în Tunisia, dar şi în Japonia, unde au fost invitaţi chiar să susţină un turneu.

„Ne place să descoperim noi civilizaţii şi să vedem că avem fani acolo unde mergem. Suntem fericiţi că suntem apreciaţi în lume, dar ne pare rău că nu suntem foarte cunoscuţi în România aşa cum suntem în India, de exemplu", ne-au povestit cei doi fraţi.

Tot ei ne-au povestit câteva proiecte viitoare: o piesă nou, turnee în Africa şi în Portugalia, atât anul acesta, cât şi în 2014. Anul acesta, în a doua parte a lui, Silviu şi Adi au lansat un duet cu Delia Matache care s-a numit „Love Me" şi încă o piesă pentru Franţa, intitulată „Tout le Monde" împreună cu Miradey.

„Avem multe proiecte şi suntem mai mult pe drumuri. Ne bucurăm că avem fani în toată lumea şi că le putem cânta", ne-au mai spus fraţii.

Numele sau adevărat este Ovidiu Baciu, are 27 de ani şi vine din Baia Mare. În România a lansat câteva videoclipuri la piesele „Get Up" sau „Positive", însă solistul este mai cunoscut în ţări că Italia, Belgia, Rusia, Kazakhstan, Turcia, Cipru, Dubai, India sau Albania. De curând, a lansat piesă „Mirame", o colaborare cu Loalwa Braz/Kaoma, cunoscută publicului pentru megahitul „Lambada". În plus, în curând va pleca din nou în India, de unde promite că va reveni cu o mare surpriză: o colaborare cu un artist local. Tot Naguale a înfiinţat casa de producţie Kazibo Music şi lucreză cu mai mulţi artişti despre care veţi mai auzi.

simeon stalpnicul png

Numele sau adevărat este Eduard Marian Ilie (27 de ani) şi multă vreme a stat departe de ţară natală. A colabrat cu Vika Jigulina şi împreună au cunoscut succesul european cu single-ul de debut, „Stereo Love" cu care a ocupat poziţii fruntaşe în topurile muzicale din ţări precum Germania, Franţa, Austria, Belgia, Cehia, Olanda, Italia, Elveţia.

Apoi cei doi au cucerit şi tărâmul tuturor posibilităţilor, căci piesele lor au ajuns şi în America, apoi în Canada. În 2011 au început şi un turneu în SUA, acolo unde au oferit fanilor un mare show. Cei doi s-au despărţit, iar fiecare a luat-o pe drumul său. Cel mai recent proiect al lui Maya a fost videoclipul „Mono în Love" lansat anul acesta, la 10 iunie.

simeon stalpnicul png

Ciprian Marcu e unul dintre românii percuţioniştii de succes ai ţării noastre cu mare succes peste hotare. S-a născut în Moineşti, la Bacău, şi a cochetat cu muzica de la 5 ani când a primit cadou prima orgă electronică. Îşi descoperă talentul pentru instrumentele de percuţie şi în 2009 lansează primul single "The World în my eyes".

Colaborează apoi cu Crush şi Alexandra Ungureanu, iar piesa pentru ei are succes în Franţa şi lucrează cu David Guetta şi Kelly Rowland. În 2012 pune bazele conceptului unic în România , "Electro Feelings" şi a început să aibă colaborări cu artişti ca Jamiroquai, Anna Vissi, Bob Sinclar, Dr Kucho şi alţii. În prezent ChiPah lucrează la 2 albume: unul deep house şi al 2 lea chill step.

simeon stalpnicul png

Artistul de 27 de ani este cunoscut mai mult peste hotare căci primul lui single, „No Goodbye" a fost în nr. 1 în topurile din Lituania, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania.

Următoarea piesă care s-a numit ,,Tentacion" a cucerit topurile din Estonia, ­Lituania, Ucraina, Turcia, Letonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Spania şi Albania, iar de ceva timp a lansat nouă versiune pentru ,,Macarena", care a devenit hit chiar şi în Coreea. Originar din Sibiu, numele întreg al tânărului solist este Marius Ioan Bischin şi a avut în ultima vreme concerte în fiecare weekend în Polonia, Estonia şi Germania.

simeon stalpnicul png

Cristian Tarcea este cel mai mic dintre cei prezenţi care au succes peste hotare. Tânărul de 20 de ani, originar din Constanţa, a reuşit să se facă remarcat datorită colaborărilor cu alţi artişti de la noi. Piesele sale interpretate de el sau alţi artişti, au avut succes în ţările balcanice precum Turcia, Grecia, Albania, Italia, Germania, Spania şi multe altele. Anul acesta, în august, a lansat o nouă piesă cu care are deja succes în Spania şi Italia.

Acces

simeon stalpnicul png

Bogdan (Adam Red, 24 ani), Sorin (Bob' G, 25 ani) şi Andrei (Siko, 24 de ani) formează trupa Acces de trei ani. Originari din Arad, cei trei au avut parte de succes în ţări precum Bulgaria şi Israel, unde piesele lor au fost bine primate de fani. De aceea, cei trei au tot mai multe concerte în aceste părţi ale lumii, unde sunt mai mereu solicitaţi. Ce urmează în carieră lor? Un nou single şi un videoclip pe care vor să-l filmeze până la finalul anului.

simeon stalpnicul png

Solista Lorraine a jucat rolul de ambasador al României peste hotare. Pentru că artista şi-a întemeiat o familie în Franţa şi are o afacere în Nantes, cucerind publicul francez cu gastronomia, dar şi cu muzica românească. În restaurantul ei au venit personalităţi precum Regele Mihai, tatăl Angelinei Jolie, Jon Voight, dar şi prim-ministrul Franţei, Jean-Marc Ayrault.

Acesta a rămas impresionat de prestaţia solistei şi a rugat-o să susţină un program artistic la nunta fiicei sale. De curând Lorraine a revenit în România cu o piesă de inspiraţie franceză, „Je t'aime şi te ador", pe care o cântă cu acordeonistul Marian Baciu, cu care lucrează de zece ani.

FOTO Edward Maya, în spirala MISA de sâmbătă de la Băile Herculane

AUDIO Delia, aşa cum nu ai mai auzit-o! Ce piesă a lansat cu Gojira!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net