EXCLUSIV! Vincenzo a trecut la ameninţări! Antonia e disperată să-şi recupereze copilul: «Anto, eu te distrug!»

CLIIMA20140325 0154 1 jpeg
Antonia s-a decis să ceară în instanţă custodia fiicei sale, Maya

Lupta pentru custodia copilului lor devine din ce în ce mai acerbă! Antonia şi Vincenzo nu au reuşit să se înţeleagă pe cale amiabilă, deoarece fiecare este convins că merită să stea lângă micuţa Maya. Astfel, cei doi aduc la proces probe prin care să convingă judecătorii să ia decizia corectă.

În dosarul de solicitare a custodiei fetiţei, avocatul Antoniei a adus o probă care scoate în evidenţă relaţia conflictuală dintre clienta lui şi Vincenzo. Fostul soţ al cântăreţei a trecut deja la ameninţări, iar acest lucru este demonstrat de stenogramele unei discuţii dintre cei doi.

Vincenzo nu vrea sub nicio formă să o aducă pe Maya în România pentru a fi crescută de mama ei şi o avertizează pe solistă că ar putea să aibă de suferit dacă insistă asupra acestui lucru.

De asemenea, el recunoaşte că familia lui joacă un rol foarte important în acest proces care se anunţă a fi unul foarte dificil.

Redăm mai jos stenogramele unei discuţii dintre cei doi, stenogramă inclusă de către avocatul frumoase cântăreţe în dosar.

Antonia: "Am nevoie şi eu de procură pentru aia mică... mă rog de tine, mă rog de tine de şaşe luni... ţi-am zis că vreau sa o aduc aici (n.r. - în România)... Vince, dar e copilul nostru! Nu e doar al meu sau doar al tau! Dar care e problema dacă eşti şi tu aici? Eşti în România, care e problema?"  (...)"

Antonia: "Dar tu erai vreodata langa copilul asta? Vince, tu vezi copilul o data la doua luni... Ma lasi? Vreau sa stea si cu mine! Au trecut sase luni... Vreau si eu sa stau cu ea! Nu sa ma duc in Italia sa o vad. Ce este asta? Ai decis tu asta? De capul tau, ca tu esti Dumnezeu..."

Vincenzo: "Dar nu ma intereseaza. Eu nu am incredere in chestiile astea pe care le faci tu. Auzi, tu lu' copilul meu nu poti sa-i dai nicio stabilitate. Si stau si departe de copil din cauza ta... Iti cumperi casa si o sa-ti iei copilul. Macar sat i-l iei dar sa ai conditii!"

Antonia: "Si pana atunci? Pana ne judecam, ce face copilul?"

Vincenzo: "Nimica... O sa-l tii tu. Ai zis ca vrei sa-l tii tu. O sa ti-l aduc eu..."

Antonia: "Si vrei sa mi-l aduci cand vrei tu, nu?"

Vincenzo: "Nu. Trebuie sat i-l aduc eu. Nu te duci tu acolo, faci d'astea".

Antonia: "Pai da, Vince. Vreau oricum. O aduc eu acum si o duci tu inapoi".

Vincenzo: "Da, da. Si-o sa ma tii aici toata viata. Asta o sa faci tu, ca eu stiu deja ce vrei sa faci. Ce crezi ca sunt un prost care stii tu? Nu inteleg? Eu stiu deja..."

Antonia: "Vincenzo, nu te mai cred. M-ai pacalit!"

Vincenzo: "Tu vrei sa mi-o tragi mie..."

Antonia: "Dar nu ti-o trag tie Vincenzo!"

Vincenzo: "Asculta-ma putin. Tu vorbesti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea si cu toti. Cu mine. Tu vorbesti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea... Eu te distrug personal, Anto!"

Antonia: "Ma omori!"

Vincenzo: "Poti sa pui si pe inregistrare... Ma doare-n p...a! Copilul nu vreau sat i-l dau. Da-ma in judecata, f ace vrei! Hai, pa!"

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit la sfârşitul anului 2012, după doar doi ani de la nuntă. În vara anului trecut, solista a acceptat să-şi ducă fetiţa în Italia, la părinţii fostului soţ. De atunci, micuţa nu a mai fost aducă în România niciodată, iar Antonia o vede doar în vizită. De fiecare dată când merge să o vadă pe micuţă, artista este atent supravegheată şi nu poate face niciun pas fără acordul bunicilor fetei.

image
Antonia s-a decis să ceară în instanţă custodia fiicei sale, Maya

Vincenzo şi-a trimis tatăl să-l reprezinte

La ultima înfăţişare în procesul de custodie, Vincenzo nu a mai venit, fiind reprezentat de către tatăş său, Ciro Castellano, şi de avocat. Fostul soţ al cântăreţei vrea să mute procesul in Italia, intrucât copila are şi cetăţenie italiană şi, susţine avocatul lui, autorităţile din România nu sunt competente să judece o asemenea speţă.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg