Exploratorul Alin Totorean are cancer al ţesuturilor moi

simeon stalpnicul png

În ultimii ani toamna eram anunţaţi de o nouă expediţie de pionierat a lui Alin Totorean. Acum cunoscutul explorator arădean face o excepţie din cauza unor probleme de sănătate. Alin Totorean are cancer, iar pentru moment toate proiectele sale sunt suspendate.

Este primul om din lume care a traversat pe jos şi singur cel mai arid deşert din lume, Atacama. A fost la un pas de moarte în Australia după ce s-a rătăcit în deşert.

Anul acesta a explorat Etiopia (foto jos), una dintre cele mai sărace ţări din lume. Aşa cum ne-a obişnuit aşteptam ca pentru finalul acestui an Alin Totorean să anunţe o nouă expediţie de pionierat.

Totuşi, unul dintre cei mai cunoscuţi exploratori români este nevoit să-şi întrerupă activitatea, în calea sa apărând un cu totul alt gen de obstacol, diferit de tot ceea ce a reuşit să depăşească până acum.

În luna iulie a fost operat la braţul drept, ca urmare a apariţiei unei umflături suspecte. I s-a găsit o tumoră, care a fost extirpată împreună cu o parte de muşchi ­- bicepsul brahial.

Ulterior, în urma examenului histopatologic, a venit şi gravul diagnostic - liposarcom mixoid, de grad înalt, un anumit tip de cancer al ţesuturilor moi.

În prezent, Alin se află în tratament la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" din Bucureşti, unde efectuează cele 30 de şedinţe de radioterapie, stabilite de către medicul curant.

Vor urma apoi traumatizantele şedinţe de chimioterapie. Abia după aceea, în urma unor noi investigaţii medicale, se va putea evalua situaţia generală a sănătăţii lui Alin.

Până atunci nu ne rămâne decât să ne rugăm şi să sperăm că se va însănătoşi.

Click! a scris de-a lungul timpului despre ineditele expediţii ale arădeanului. Citeşte aici unul dintre materialele apărute în ziarul nostru. Este despre ultima sa expediţie importantă, cea din Etiopia, din primăvara acestui an.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub lia bugnar png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png