Face sport, dar urăşte sălile de fitness! Cosmina Păsărin, inhibată de bărbaţii cu muşchi

Ultima actualizare:

    Cosmina Păsărin
Cosmina Păsărin

Are o siluetă de invidiat şi mărturiseşte că se menţine în formă cu mult sport. Adeptă a mişcării, bruneta ajunsese să evite sălile de sport, din cauza celor care le călcau pragul şi care o făcea să se simtă nu tocmai în largul ei.

Cosmina Păsărin se laudă că poate să mănânce tot ce pofteşteşte pentru că sportul compensează caloriile consumate.

"Fac sport şi acesta este cel mai bun truc. Sportul îmi menţine corpul în formă, de aceea nici nu mă îngraş şi îmi dă o stare psihică foarte bună. Apoi, dau foarte multă importanţă Odihnei. Programul de lucru pe care îl am de ani buni implica pierderea unor nopţi şi mi-am impus să nu mă joc cu astfel de lucruri pentru că sănătatea mea ar avea de suferit. La fel de importantă este şi alimentaţia. Pentru că fac sport, pot să mănânc orice, aşa că mesele bogate în vitamine sunt foarte importante pentru corpul meu", spune vedeta, citată de Pro Tv Magazin.

Chiar dacă îi place să facă exerciţii fizice, bruneta a mărturisit că avea o strângere de inimă atunci când mergea la sală.

"Fac mişcare chiar acasă. Am un program de exerciţii pe care îl execut cu greutăţi mici şi repetări multe, dar în scurt timp voi face o mică schimbare în acest sens. Voi începe un alt program de exerciţii şi de această dată voi lucra cu aparatele. În sfârşit, am găsit o sală de sport în care mă simt foarte bine, am intimitatea necesară şi acolo vin şi oameni de calitate care se concentrează doar la sport. Am avut mereu stări de disconfort în sălile de sport în care bărbaţii veneau să-şi etaleze muşchii, iar femeile veneau la paradă", a mărturisit Cosmina Păsărin pentru aceeaşi sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net