Facebook și Google au dat-o grav în bară! Ce faptă odioasă au făcut giganții în cea mai neagră zi a Americii!


    Masacrul din Las Vegas
Masacrul din Las Vegas

Știrile false continuă să fie la putere, având în vedere modul absurd în care Google și Facebook au mediatizat masacrul din SUA de duminică seară.

Duminică seară a avut loc un eveniment foarte trist în Las Vegas, Statele Unite. Statistic, numărul victimelor a fost cel mai mare de până acum într-un atentat cu armă din ”țara tuturor posibilităților”. Masacrul din Las Vegas s-a reflectat într-un număr de 58 de persoane decedate și 515 răniți. Partea cea mai macabră este că toate aceste statistici înfricoșătoare au fost generate de o singură persoană, datorită politicii foarte flexibile din SUA de a deține arme de vănătoare și muniție infinită fără prea multe verificări.

În online, masacrul din Las Vegas a fost cea mai recentă dovadă a ineficienței Google și Facebook de a raporta știri adevărate într-un mod corect. Știrile false și site-uri extremiste au fost mediatizate într-un ritm cât se poate de alert în primele ore după eveniment pe cele două platforme. Cei de la Engadget au detaliat modul în care sursele principale de știri ale multora dintre noi nu au făcut decât să promoveze conspirații într-o perioadă în care aveam nevoie să evităm sursele de panică.

Află ce minciuni au promovat pe internet acești giganți din online!

Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
cub kassandra rotariu png
onlyfans jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
Cutremur Turcia, Getty jpg
shutterstock 1963971895 jpg
image
image
image
image
image
image
marius buga pro tv foto facebook jpg
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg