Familia lui Sandu Neagu visează la o garsonieră

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sandu Neagu a plecat dintre noi în urmă cu o lună şi jumătate, la vârsta de 61 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

A lăsat în spate un trecut glorios, o familie frumoasă şi un băieţel care vrea să-i calce pe urme, dar care nu are deocamdată un acoperiş.

Cristina Neagu, a doua soţie a lui Sandu, în vârstă de 43 de ani, împreună cu cei doi copii, Robert (6 ani) şi Ingrid (8 ani), locuiesc într-o cămăruţă din incinta stadionului „Valentin Stănescu".

„Măcar suntem aproape de cimitirul de pe Giuleşti Sârbi", spune soţia regretatului fotbalist. Cum a ajuns familia lui Sandu Neagu pe drumuri?

„În 2002, Sandu a vândut garsoniera pe care o avea în Bucureşti şi ne-am mutat la Vidra, în locuinţa părinţilor mei. Ne-am băgat şi gaze, nu ne mai lipsea nimic şi duceam o viaţă liniştită la munte. Apoi într-o bună zi ne-am trezit cu cămătarii la uşă. Apartamentul era pe numele mamei mele, care se împrumutase de la nişte cămătari, fără ca eu şi Sandu să ştim. Crezi că i-a fost cuiva milă de noi? Ne-au dat afară în şuturi şi nu aveam încotro să mergem, aşa că a trebuit să venim pe Giuleşti. Am avut noroc cu domnul Copos şi domnul Dinu Gheorghe că ne-au oferit ajutorul", mărturiseşte mama celor doi copii.

Mergem la cimitir, acolo unde îşi face veacul marele jucător de la Guadalajara. "Mami, nu mai plânge, ne-ai promis că nu o să mai plângi", îi spun micuţii Cristinei, în timp ce aşează şi ei câteva flori pe mormântul legendarului fotbalist.

„Oricum florile acestea nu rezistă până mâine. Se fură ca în codru aici. Lui Nae Manea i-au spart maşina când a venit la înmormântare", zice Cristina.

«Să mă strigaţi Alexandru, ca pe tata»

"Robert îmi spune mereu: „Vreau să mă cheme Alexandru, ca pe tata. De ce pe Silviu Lung junior îl cheamă ca pe tatăl său şi pe mine nu?", povesteşte Cristina Neagu. Micuţul Alexandru Neagu numără zilele până când va juca pentru Rapid.

„Nae Manea ne-a spus să mai aştept un an şi după aceea să-l dau la fotbal. Este prea mic deocamdată, dar se joacă de dimineaţă până seara pe Giuleşti", afirmă aceasta.

Cum îi spui tu mami domnului Copos: „Tata Copos, iar el mă strigă Săpunaru", recunoaşte micuţul. Singurul venit al familiei Neagu este pensia alimentară pe care aceştia o primesc de pe urma regretatului fotbalist. Cu 760 de lei sunt remuneraţi copiii şi cu 390 de lei, mama lor.

Cine a fost Sandu Neagu

Data naşterii: 19.07.1948 (Bucureşti)

A jucat numai la Rapid între 1966 şi 1978. A făcut parte din echipa care a cucerit primul titlu din istoria clubului în sezonul 1966 -1967. În Giuleşti, a câştigat şi două Cupe ale României.

simeon stalpnicul png

A adunat 254 de jocuri şi 93 de goluri în prima divizie.

A bifat 15 selecţii şi 4 goluri la echipa naţională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net