Familia regală se dezbracă pe capete

Ultima actualizare:

    Ducesa Catherine, în sânii goi, şi  prinţul William au  fost fotografiaţi în  Franţa la începutul lunii septembrie.  Ei s-au căsătorit  anul acesta, la 29  aprilie, şi sunt  împreună de 10 ani
Ducesa Catherine, în sânii goi, şi prinţul William au fost fotografiaţi în Franţa la începutul lunii septembrie. Ei s-au căsătorit anul acesta, la 29 aprilie, şi sunt împreună de 10 ani

Scandal monstruos! Pozele cu sânii goi ale ducesei Catherine au făcut înconjurul lumii după ce au fost publicate de revista "Closer". Nu e prima oară când familia regală britanică are astfel de probleme.

Tonul scandalului l-a dat Katrina Darling, verişoara de 21 de ani a ducesei Catherine, soţia prinţului William (30 de ani). Prezentată drept "oaia neagră a familiei", Katrina este deja o stripteuză cunoscută, ea susţinând un spectacol deocheat şi cu prilejul Jubileului de diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

Nimeni nu se aştepta însă ca poze ale lui Kate Middleton (30 de ani) cu sânii goi să apară în presă. Primii care le-au publicat au fost cei de la revista "Closer", al cărui patron este fostul premier Silvio Berlusconi.

Prinţul Harry- A fost fotografiat în pielea goală la o petrecere în Las Vegas, în luna august

simeon stalpnicul png

După ce aceştia au lăsat să se înţeleagă că ar avea şi poze cu Kate şi prinţul William făcând sex, site-ul YouPorn.com a anunţat că oferă orice sumă de bani, oricât de mare, pentru ele. Deşi prinţul a dat deja în judecată "Closer", ziarul irlandez "Daily Star" a reprodus pozele cu Kate în sânii goi.

Casa regală britanică are în continuare de suferit şi după scandalul izbucnit în luna august, când prinţul Harry (28 de ani) a fost fotografiat petrecând în pielea goală în Las Vegas.

Există temeri că al treilea în linia de succesiune la tronul britanic ar fi putut să lase atunci o fată însărcinată, fiindcă nu şi-ar mai aduce aminte dacă a făcut sau nu sex neprotejat, din cauza beţiei.

Katrina Darling- Verişoara lui Kate Middleton face striptease

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ea a făcut pozele cu Kate

Revista "Closer" a publicat vinerea trecută 15 fotografii realizate în timpul unei vacanţe pe care Will şi Kate au petrecut-o la începutul lunii septembrie în regiunea Luberon din sudul Franţei.

simeon stalpnicul png

Pozele au fost făcute de Valerie Suau, care susţine că sunt "decente" şi că le-a făcut cu uşurinţă, deoarece nu era poliţie la castelul Autet, unde se afla cuplul princiar.

Fotografiile s-au realizat cu mijloace specializate de la circa 800 de metri depărtare, dintr-un loc situat pe o şosea străjuită de arbori, "foarte circulată".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net