Familionul Prodancăi, înzăpezit la Londra

simeon stalpnicul png

Anamaria Prodan a plecat, miercuri dimineaţă, cu tot familionul, spre Las Vegas, unde intenţiona să-şi petreacă anul acesta Sărbătorile.

Din păcate, impresara şi ai ei sunt blocaţi de 24 de ore la Londra, unde toate zborurile au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.

Anamaria Prodan şi-a propus să petreacă anul acesta un Crăciun de vis la Las Vegas împreună cu toată familia. Miercuri dimineaţă, fetiţele ei, Sarah şi Rebecca, s-au întors împreună cu fostul soţ, Tibi Dumitrescu, dintr-o vacanţă în Bulgaria.

Ionela Prodan, mama Anamariei, face haz de necaz în aeroportul din Londra. Ea nu-l scapă din ochi pe nepotul ei, Laur jr.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Anamaria Prodan sparge 15.000 $ la Las Vegas, de Revelion!

Anamaria Prodan a primit o haină de vizon de 4.000 €

Anamaria Prodan îşi distrează familia la Mall

Prodanca şi-a dus mama la Istanbul să-i ia haine

Anamaria Prodan: „Dacă un tip îl supără pe Mutu cu adevărat, stă pe viaţă în spital”

La doar câteva minute telefonul a sunat, iar sexy- impresara a fost anunţată că trebuie să-şi facă, împreună cu tot familionul, bagajele pentru a decola spre Londra. „Ne-au zis că dacă nu plecăm acum, nu mai avem nici o şansă să mai ajungem la Las Vegas. Aşa că am făcut bagajele în viteză şi duşi am fost", ne-a declarat Anamaria.

Nici nu au aterizat bine pe aeroportul din Londra şi au primit vestea deloc plăcută că toate zborurile au fost anulate din cauza căderilor masive de zăpadă.

Familia Prodan s-a strâns în jurul bradului din holul hotelului unde s-au cazat peste noapte

simeon stalpnicul png

„E incredibil. Un milion de oameni stau pe aeroport să aştepte să dea drumul la zboruri. De 24 de ore suntem blocaţi aici, în Londra. Sper din tot sufletul să nu facem Crăciunul în aeroport. Nu ar fi exclus!", ne-a spus, ieri, nervoasă, sexy-impresara.

Pentru că nu puteau să petreacă noaptea pe aeroport cu micuţul Laur junior şi cu cele două fete, Anamaria şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, dar şi mama impresarei, Ionela Prodan, şi-au luat camere la hotel, unde au plătit 500 €.

Zeci de avioane,blocate în nămeţi

Vremea capricioasă care s-a abătut asupra Angliei în ultimele zile a blocat traficul aerian. Mii de turişti aşteaptă cu sufletul la gură, de peste 24 de ore, să se îmbarce

mihai voropchievici 1 jpeg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg