Fanii: «Gigi a ordonat măcelul!»

Ultima actualizare:

Minutul 88 al meciului Steaua - FC Timişoara (3-3). Contra marchează pentru 2-3, iar Gigi Becali părăseşte furios stadionul, în valul de înjurături şi contestări venite din partea suporterilor.

Ca un făcut, imediat după, agenţii firmei de pază „Shelter Security" intervin în forţă, lovind ultraşii cu bastoane şi acţionând cu gaze lacrimogene din abundenţă. Motivul? „Fanii au aruncat cu scaune", au spus după meci oamenii însărcinaţi cu securitatea.

Totuşi, din filmuleţele postate de fani, se observă clar că primul care foloseşte un scaun din tribună pe post de armă este chiar un angajat al firmei de pază. „E clar o premeditare pusă la cale de Becali. Am văzut cu ochii mei. Gigi a ordonat, agenţii s-au conformat", au acuzat suporterii pe site-ul www.fcsteaua.ro .

Varianta fanilor este plauzibilă, mai ales că patronul din Ghencea a schimbat fosta firmă ce se ocupa de securitatate în Ghencea, BGS, tocmai pentru că aceasta a refuzat să-şi trimită oamenii în peluze pentru a-i pedepsi fizic pe huligani.

„Voi angaja 100-200 de băieţi, care vor sta între suporteri. Vor spiona şi apoi îi vor lua pe cei care fac ceea ce fac, îi vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria îi va umple de sânge şi îi va arunca în gurile câinilor. Bătuţi ca pe vremuri, la Miliţie, la tălpi, la palme. Va fi ca în arenele romane", ameninţa Becali în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net