Fanii Iuliei Vântur cred că au găsit dovada că vedeta se iubeşte cu Salman Khan

Ultima actualizare:

În ciuda faptului că blonda nu a făcut nicio declaraţie cu privire la aceste presupuneri, fanii virtuali ai vedetei îşi ridică semne de întrebare cu privire la «relaţia» Iuliei.

Astfel, după ce ea a publicat un citat din Osho pe Facebook, unul dintre admiratorii ei i-a adresat o întrebare interesantă cu rpivire la legătura dintre acel citat şi presupusa ei relaţie.

«Imi place mult Osho, asa ca iata un citat frumos - sper sa va inspire si pe voi la fel de mult:„Sa nu depinzi de altii! Fii independent in fiinta ta! Asculta-ti vocea interioara! O vei putea auzi in momentul in care iti linistesti mintea - si nu e greu. Si cand spun ca nu e greu, e un fapt absolut sigur: nu e greu! Daca am putut eu, poti si tu! Intre noi nu e diferenta. Toate fiintele umane au potentialul de a se cunoaste pe sine insele. In momentul cand te cunosti pe tine insuti, nimeni nu-ti va mai lua individualitatea.” Osho.Va place?», a scris vedeta. «Bhagwan Shree Rajneesh, zis Osho, unul dintre cei mai mari intelepti indieni - ai primit de la Salman Khan o carte cu citate!?», a venit întrebarea admiratorului ei, la care Iulia nu a răspuns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net