Fanii Rapidului au atacat cu pietre autocarul echipei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imediat după eşecul cu Universitatea Craiova, aproximativ 100 de suporteri s-au strâns la baza de la Pro Rapid pentru a le cere socoteală favoriţilor. Cel mai înjurat dintre jucători a fost Răduţă, fotbalistul care ratat cele mai mari ocazii ale meciului cu „Ştiinţa”, scor 0-1.

Fanii rapidişti au aruncat cu pietre spre autocarul echipei după a treia înfrăngere consecutivă. La finalul meciului, aceştia au aruncat cu brichete şi beţe spre jucători, l-au înjurat şi i-au cerut să plece la Steaua managerului Renzo Rossi şi au continuat protestele la baza de la Pro Rapid.

     Citeşte şi:          Gângioveanu: "Suntem naşii Rapidului!"          Rapid, adio titlu!          Ganea a detonat bomba în Giuleşti

Aproximativ 100 de fani, veniţi cu maşinile personale sau taxiuri au blocat intersecţia de la bulevardul 1 Mai şi le-au cerut elevilor lui Panait să coboare pentru a discuta. După ce au fost refuzaţi, ultraşii au început să arunce cu pietre spre autocar, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca vehiculul să poată pleca.

Panait: "Ce să-mi reproşeze mie Prepeliţă. El nu ştie să scrie"

Antrenorul Ciprian Panait a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi după partida cu Universitatea Craiova.

Acesta a fost extrem de nervos pe parcursul meciului şi l-a bruscat la un moment dat pe mijlocaşul oltenilor, Prepeliţă, după o intrare mai dură a acestuia la Lazăr: "Ce să-mi reproşeze mie Prepeliţă, el nu ştie să scrie. Toţi jucătorii mei au avut atitudine, dar nu au avut noroc. Răduţă are nevoie de astfel de meciuri pentru a creşte. Credeţi că el nu a vrut să bage mingea în poartă?".

Jucătorii Rapidului au părăsit terenul din Giuleşti cu capetele plecate

simeon stalpnicul png

Mai citiţi:

Gângioveanu: Am jucat mai bine decât eiBozovici îşi îmbată fiul de un an

Wotte le-a dat 3 zile libere jucătorilor săi

După victoria care îi îndepărtează de zona retrogradării pe olteni, antrenorul Marc Wotte a plecat direct spre aeroportul Henry Coandă, pentru a prinde o cursă de Amsterdam.

„Voi merge câteva zile în Olanda să-mi vizitez familia. Trebuie să mă relaxez şi eu. Am avut trei meciuri grele pe care le-am câştigat prin ambiţie şi dăruire. Suntem o echipă puternică şi fără Florin Costea. Să nu mai spună nimeni că suntem dependenţi de el”, ne-a spus olandezul.

Scenele din Germania au făcut înconjurul lumii

simeon stalpnicul png

Ultraşii lui ŢSKA i-au alergat pe jucătorii lui Andone. Şi Ioan Andone, posibilul înlocuitor a lui Nae Manea la Rapid, a avut parte de momente de groază în urmă cu două săptămâni, când aproximativ 300 de suporteri a lui ŢSKA i-au fugărit pe favoriţi pe terenul lui Lokomotiv Mezdra.

Enervaţi de rezultatul meciului, ultraşii au încercat să rupă gardul pentru a merge peste ei în tribună. Acest coşmar pentru Ando şi spectatori a durat aproape 20 de minute.

Un suporter al lui Juventus l-a pălmuit pe Zebina. Ultraşii „Bătrânei Doamne" s-au strâns, ieri, în faţa hotelului în care a fost cazată echipa, au scandat împotriva lui Cannavaro, Zebina şi Felipe Melo, şi au încercat să împiedice autocarul să plece spre stadion.

Chiar dacă forţele de ordine se aflau la datorie, un fan furios a scăpat de cordon şi s-a îndreptat către Zebina, cel care le-a arătat degetul mijlociu după eliminarea din Europa League. Fundaşul francez a primit o palmă după ceafă, însă nu a vrut să riposteze.

Fanii Herthei erau să-l linşeze pe Max Nicu. În urmă cu 3 etape, după o altă înfrângere în Bundesliga, ultraşii Herthei Berlin, aflată pe ultimul loc, nu au mai rezistat şi au intrat pe teren pentru a le cere socoteală favoriţilor.

Înarmaţi cu diverse obiecte, aceştia i-au fugărit pe teren pe Max Nicu şi compania, la fel ca dinamoviştii în turul cu Liberec. Jucătorii şi antrenorii au fugit care-ncotro pentru a-şi salva vieţile de furia fanilor, care au devastat băncile de rezerve, încercând să-i caute pe fotbalişti chiar şi la vestiare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net