10 semne că te înşală

10 iunie 2017
article img

Parcă ceva s-a schimbat între voi în ultima perioadă. Partenerul tău se poartă ciudat şi suspectezi că te înşală. Dar cum poţi şti sigur, fără să trebuiască să-l pui la detectorul de minciuni? Mai mulţi psihologi au dezvăluit, pentru Daily Mail, cele mai comune semnale care ar fi bine să-ţi dea de gândit.

1. Începe să stea mai mult la serviciu, poate chiar are deplasări mai dese în afara localităţii, unde „trebuie” să rămână peste noapte. 

2. Este mai distant, pare absent în prezenţa ta şi nu observă schimbări la tine.

3. Alţii, în schimb, devin exagerat de atenţi, aduc flori, fac mici cadouri, te lasă să alegi tu filmul la cinema. O fac fie dintr-un sentiment de vinovăţie, fie pentru a alunga orice dubiu că tu eşti centrul universului lui.

article img

4. Se îngrijeşte mai mult, chiar dacă asta înseamnă să-şi aleagă haine şi parfumul cu mai mare grijă, dimineaţa, sau să înceapă să „tragă de fiare” cu râvnă, la sală. 

5. Îşi pierde răbdarea mult mai uşor, se enervează. Totuşi, înainte de a suspecta altceva, încearcă să vorbeşti cu el să afli dacă nu are alt gen de probleme.

6. Obişnuia să facă duş doar dimineaţa, acum se spală şi seara, înainte de a veni lângă tine în pat? Este un alt semn care trage un semnal de alarmă. Specialiştii spun că, în felul acesta, partenerul tău încearcă să şteargă orice urmă a unei legături fizice. 

7. Te acuză că eşti geloasă, absurdă. Atacul e, de fapt, cea mai bună metodă de apărare a unui vinovat. Te face să te simţi vinovată. În cazul în care nu eşti, de felul tău, genul acesta de persoană, ai putea să te încrezi în intuiţia ta şi să-ţi pui întrebări. 

8. Evită să-i mai pui tu la spălat rufele şi începe să se ocupe el de această activitate. Poate îşi imaginează că are vreo urmă de ruj pe tricou, vreun fir de păr pe haină, vreun bileţel în buzunar... şi vrea să evite riscul de a obverva tu ceva.

article img

9. Nu mai sunteţi intimi în dormitor. A trecut atât de mult timp de când nu aţi mai avut relaţii sexuale, partenerul tău nu mai manifestă nicio atracţie faţă de tine. Şi acesta poate fi un semn că are pe altcineva. Înainte de a lansa acuze, poţi începe să te întrebi dacă e ceva la tine care îl îndepărtează. Te îngrijeşti ca înainte? Te îmbraci la fel de sexy, miroşi la fel de bine?

10. Îşi pune parolă la telefon, pe care doar el o ştie. Motivează că „are colegi mai curioşi la serviciu” sau că aşa e mai sigur în cazul pierderii telefonului. E dreptul lui la intimitate. Totuşi, de ce ar refuza să-ţi dezvăluie parola?