15 idei de urări de Moș Nicolae

image
Atunci când nu le poți oferi daruri apropiaților, te poți revanșa cu urări de Moș Nicolaefoto: Hepta

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi, iar cei care nu își pot bucura apropiații cu daruri, o pot face și în alt fel, mai ales că tehnologia a evoluat destul de mult încât să permită comunicarea la distanțe de mii de kilometri. Iată câteva idei de urări de Moș Nicolae, pentru a le arăta celor dragi că nu i-ai uitat, chiar dacă sunt departe de tine.

Așa că, dacă nu aveți inspirație sau condei, câteva mesaje gata scrise sunt perfecte atunci când vreți să transmiteți urări de Moș Nicolae. Click! a adunat 15 astfel de texte pe care le poți trimite prin mesaje pe telefon sau internet, sau chiar prin scrisori, celor dragi.

Cele mai frumoase urări de Moș Nicolae

Iată care sunt 15 cele mai frumoase urări de Moș Nicolae:

De ce se transmit urări de Moș Nicolae

La 6 decembrie, oamenii își trimit urări de Moș Nicolae, dar nu mulți știu povestea lui. Sfântul Nicolae era renumit printre creștini pentru bunătate sa.  S-a născut în satul Patara, Lichia, în sudul Turciei de astăzi, într-o familie de creștini bogați și credincioși. Și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă, moștenind o avere uimitoare. Nicolae a folosit banii primiți pentru a ajuta familiile sărace, pe cei bolnavi sau suferinzi. Pe lângă faptul că a făcut nu mai puțin de 21 de „miracole” în timpul episcopiei, legendele spun că, la un moment dat, Sfântul Nicolae a aflat că un tată din Mira voia să pună capăt zilelor fiicelor lui pentru că nu le putea mărita, iar apoi să-și ia și el zilele. Atunci, Sfântul a poruncit slugilor sale să ia câteva pungi cu galbeni și să le strecoare în casa familiei îndurerate. De atunci și până în zilele noastre, copiii primesc daruri de la Moș Nicolae, iar cei mari îşi transmit urări de sănătate şi belşug.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg