15 idei de urări de Moș Nicolae

Ultima actualizare:

    Atunci când nu le poți oferi daruri apropiaților, te poți revanșa cu urări de Moș Nicolaefoto: Hepta
Atunci când nu le poți oferi daruri apropiaților, te poți revanșa cu urări de Moș Nicolaefoto: Hepta

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi, iar cei care nu își pot bucura apropiații cu daruri, o pot face și în alt fel, mai ales că tehnologia a evoluat destul de mult încât să permită comunicarea la distanțe de mii de kilometri. Iată câteva idei de urări de Moș Nicolae, pentru a le arăta celor dragi că nu i-ai uitat, chiar dacă sunt departe de tine.

Așa că, dacă nu aveți inspirație sau condei, câteva mesaje gata scrise sunt perfecte atunci când vreți să transmiteți urări de Moș Nicolae. Click! a adunat 15 astfel de texte pe care le poți trimite prin mesaje pe telefon sau internet, sau chiar prin scrisori, celor dragi.

Cele mai frumoase urări de Moș Nicolae

Iată care sunt 15 cele mai frumoase urări de Moș Nicolae:

De ce se transmit urări de Moș Nicolae

La 6 decembrie, oamenii își trimit urări de Moș Nicolae, dar nu mulți știu povestea lui. Sfântul Nicolae era renumit printre creștini pentru bunătate sa.  S-a născut în satul Patara, Lichia, în sudul Turciei de astăzi, într-o familie de creștini bogați și credincioși. Și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă, moștenind o avere uimitoare. Nicolae a folosit banii primiți pentru a ajuta familiile sărace, pe cei bolnavi sau suferinzi. Pe lângă faptul că a făcut nu mai puțin de 21 de „miracole” în timpul episcopiei, legendele spun că, la un moment dat, Sfântul Nicolae a aflat că un tată din Mira voia să pună capăt zilelor fiicelor lui pentru că nu le putea mărita, iar apoi să-și ia și el zilele. Atunci, Sfântul a poruncit slugilor sale să ia câteva pungi cu galbeni și să le strecoare în casa familiei îndurerate. De atunci și până în zilele noastre, copiii primesc daruri de la Moș Nicolae, iar cei mari îşi transmit urări de sănătate şi belşug.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
giulia farnese colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net