2 tipuri de sex oral după care bărbaţii sunt înnebuniţi


    Felația este una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaţilor foto:123RF
Felația este una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaţilor foto:123RF

Felația este una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaţilor și nici unul nu concepe să nu aibă parte de ea în timpul partidelor de sex. Cu atât mai mult, această practică nu mai este demult un subiect tabu, ba din contră, este un lucru normal care se întâmplă în intimitatea fiecărui cuplu.

Dacă vrei să-ți surprinzi în mod plăcut partenerul trebuie să ai în vedere 2 tipuri de sex oral, care cu siguranță îi vor înnebuni simțurile. Iată în articolul de mai jos despre ce este vorba.

Sex oral adânc (Deep Throat)

Este unul dintre acele tipuri de sex oral pe placul bărbaţilor. Fiind mari amatori de filme porno, reprezentanţii sexului puternic vor aprecia întotdeauna o femeie care ştie să se comporte din punct de vedere sexual exact ca o actriţă din aceste pelicule. Din acest motiv, trebuie să învăţaţi cum să vă controlaţi respiraţia şi cum să vă relaxaţi muşchii gâtului pentru ai face iubitului un sex oral adânc ca la carte.

Sex oral cu finalizare

Multora dintre bărbaţi le place ca în timpul sexului oral să ajungă să şi finalizeze. Dar pentru a-l aduce în această situaţie nu trebuie să folosiţi doar gura, ci să vă ajutaţi atât de limbă, cât şi de mâini. Penisul trebuie strâns uşor cu mâna, iar cu limba faceţi tot felul de mişcări până îl aduceţi pe culmile extazului.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg