3 accidente care provoacă o durere cumplită în timpul sexului

image
Ruperea prepuţului este un accident clasic cu dureri extreme, care sunt urmate de sângerări abundentefoto: 123RF

Reprezentanții sexului puternic adoră să facă dragoste, însă din dorința de a impresiona recurg la tot felul de gesturi, pentru a-şi satisface partenera. Acesta este şi motivul pentru care în momentele cele mai intime au parte de tot felul de accidente dureroase.

Sexul este cea mai plăcută activitate, este fascinant, dar uneori se pot întâmpla lucruri care provoacă foarte multă suferinţă. Cele mai dureroase accidente sexuale au loc din neatenţie sau din dorinţa de a face amor cât mai repede.

1. Fractură de penis

Cu siguranţă nici un bărbat nu şi-ar dori să treacă prin aşa ceva. În momentul în care se întâmplă acest accident cumplit, bărbaţii aud o mică trosnitură în timpul actului sexual. Dintr-o dată, penisul se învineţeşte şi devine flasc. Astfel de accidente bizare apar de multe ori in timpul partidelor de sex dure, extrem de pasionale, dacă penisul alunecă din vagin si loveste fie osul pubic, fie regiunea dintre vagin şi anus. De aceea, mai ales că poate fi vorba chiar despre o fractură în toată regula, bărbatul trebuie să se prezinte de urgenţă la spital. Din păcate, este un accident deosebit de grav, aşa că pacienţii vor putea spera să aibă următoare erecţie abia peste cel puţin şase săptămâni.

2. Obiect blocat în rect

Unii vor să-şi exploreze sexualitatea la maximum, iar pentru asta încearcă tot felul de trucuri pentru a trăi noi senzaţii. De exemplu, îşi intoduc în rect tot felul de obiecte sau jucării sexuale. Unii o fac din curiozitate, alții pentru a se masturba și a ajunge la orgasm. Dar se întâmplă ca în unele situații obiectele introduse să rămână blocate în rect. Acesta este considerat unul dintre cele mai dureroase accidente în timpul sexului, iar persoanele aflațe în această situație ajung de multe ori la spital.

3. Ruperea prepuţului

Un accident clasic cu dureri extreme, urmate de sângerări abundente. Acest lucru se întâmplă în momentul în care bărbatul se grăbeşte să-şi satisfacă partenera şi pune prea multă forţă în acţiune. Singura soluție este de a merge la spital, iar doctorul va recomanda abstinenţa sexuală, pentru o vreme. O intervenţie chirurgicală, numită circumcizie, poate preveni ruperea prepuţului.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
WhatsApp Image 2022 09 25 at 17 10 32 jpeg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg