3 cele mai tari machiaje de Halloween și cum să le faci


    Unul dintre cele mai tari machiaje de Halloween este cel de vrăjitoarefoto: captură video Youtube
Unul dintre cele mai tari machiaje de Halloween este cel de vrăjitoarefoto: captură video Youtube

De Halloween, multe persoane se grăbesc să își cumpere fel de fel de costumații și alte accesorii înspăimântătoare. Cu toate acestea, majoritatea uită că fața este una dintre cele mai importante zone care trebuie „costumată”. Iar machiajul este opțiunea cea mai interesantă pentru a face acest lucru.

Dacă unii preferă să își cumpere măști de Halloween, alții își scot pensulele și culorile și încep să își picteze chipurile după asemănarea unor personaje din filmele horror. Iată cum poți realiza unele dintre cele mai tari machiaje de Halloween pentru a-ți înspăimânta prietenii.

1. Machiaj de vrăjitoare pentru Halloween

Unul dintre cele mai tari și cele mai cunoscute machiaje pentru Halloween este cel de vrăjitoare. Majoritatea femeilor aleg această „mască” pentru că este înfricoșătoare și face senzație la o petrecere tematică. În videoclip se arată cum poate fi realizat acest machiaj inedit. Aveți nevoie de culori precum negru, roz închis, dar și alb și gri pentru acoperirea tenului. În rest, imaginile vorbesc de la sine în ceea ce privește tehnica. Pentru un plus de efect, puteți aplica lentile de contact albe.

2. Machiaj de zombie pentru Halloween

Zombie sunt și ele personaje destul de întâlnite la petrecerile de Halloween. Totuși, nu toți reușesc să realizeze acest machiaj în așa fel încât să pară realist. Videoclipul de mai sus vă arată cum să vă realizați „masca” de zombie cu ajutorul unor discuri de vată, dinți falți și lipici natural sub formă de latex, inofensiv pentru ten.

Astfel, cu ajutorul celor trei „ingrediente”, vă veți putea crea pe față răni artificiale, dar cu un aspect care cu siguranță îi va păcăli și speria pe ceilalți. Dacă veți urmări îndeaproape pașii din imagini, rezultatul va fi unul reușit.

3. Machiaj de schelet pentru Halloween

Unul dintre cele mai râvnite look-uri de Halloween este cel de schelet, iar dacă în comerț se găsesc haine speciale cu oase gata imprimate pe ele, machiajul feței este ceva mai complicat de realizat. Nu orice poate picta oasele feței realist, însă în videoclipul de mai sus puteți învăța cum trebuie să vă „desenați” pe față.

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg