3 factori care împreună cu iubirea, conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă


    Iubirea, respectul, încrederea şi comunicarea sunt factori  care conduc la o relaţie de cuplu sănătoasăfoto: 123RF
Iubirea, respectul, încrederea şi comunicarea sunt factori care conduc la o relaţie de cuplu sănătoasăfoto: 123RF

Iubirea, respectul, încrederea şi comunicarea sunt factori care conduc la o relaţie de cuplu sănătoasă. Atunci când alegi să începi o relaţie, este foarte important să ai deja un respect faţă de propria persoană şi de asemenea, pentru partenerul cu care ai ales să împărtăşeşti momentele frumoase din viaţa ta.

Însă şi acesta ar trebui să te respecte şi ar trebui să îţi oferi şansa să fii cu cineva care o face şi care te tratează frumos, care realizează cât valorezi şi cât de norocos este că aveţi şansa să trăiţi împreună şi să vă dezvoltaţi reciproc. Cele mai multe persoane uită de acest aspect şi deseori se surprind a fi mai mult trişti, singuri şi neapreciaţi în relaţie, ceea ce clar nu este aşa cum ar trebui să fie o relaţie sănătoasă.

De asemenea, încrederea stă la baza unei relaţii sănătoase. Dacă nu există încredere, nu există relaţie. Eşti o persoană adultă, care ştie ce face şi nu are nevoie de cineva care să o verifice tot timpul. Eşti capabilă să înţelegi impactul alegerilor tale, dar şi consecinţele acestora, fie ele rele sau bune. Nu este deloc plăcut să ai pe cineva care să te monitorizeze în permanenţă.

Comunicarea face diferenţa dintr- o relaţie sănătoasă, de calitate şi una unde partenerii nu se simt neînţeleşi şi se ceartă tot timpul. Este necesar să fiţi deschişi şi să discutaţi despre orice. Comunicarea însă, nu înseamnă numai ceea ce spui, ci şi mesajele pe care le transmite corpul tău, modul în care îţi asculţi partenerul şi cum aduci acţiune vorbelor tale.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg