3 soluţii ca să înnebuneşti orice femeie cu trupul tău

Ultima actualizare:

    Pătrăţelele de pe abdomen se obţin prin sport şi dietă
Pătrăţelele de pe abdomen se obţin prin sport şi dietă

Sunt 5 părţi sexy din corpul unui bărbat iubite de sexul opus. Potrivit unor studii, femeile sunt impresionate în primul rând de umerii, apoi de abdomenul, de posteriorul, de spatele şi de braţele unui bărbat. Vrei să ai şi tu un fizic de invidiat? Soluţia este simplă – apucă-te de sport! Antrenorul Armando Lungu te învaţă cum să-ţi lucrezi fiecare zonă, la sală.

Abdomenul. Nicio femeie nu vrea un tip care pare însărcinat în luna a şasea. În plus, burta proeminentă este un semn al nivelului scăzut de testosteron, ceea ce echivalează cu un libido mai redus. Treci cât mai repede la abdomene! Andrei, antrenor personal World Class, îţi sugerează două variante: 1. Abdomene suspendate – stai atârnat de o bară cu capul în jos şi execută 4 serii a câte 15-20 de repetări fiecare. Acest exerciţiu îţi solicită atât muşchii abdominali superiori, cât şi cei inferiori. 2. Abdomene la planşă – stai pe antebraţe şi pe vârfurile picioarelor, menţine spatele drept, încordează abdomenul, respiră şi rezistă cât de mult poţi în această poziţie. Repetă de 3-4 ori. Acest exerciţiu îţi lucrează zona centrală a corpului.

Posteriorul. Nu doar bărbaţii se uită la un posterior feminin rotund şi bine lucrat, ci şi doamnele admiră această zonă a corpului la sexul opus vara, pe plajă. Şi aici, Andrei îţi sugerează două exerciţii: 1. Fandări cu bară - se pot executa atât de pe loc, cât și din deplasare. Dar este foarte important să păstrezi un unghi de 90 de grade la ambele picioare. Ca reper, ai grijă să nu depășești linia vârfului cu genunchiul, la piciorul din față. Execută cel puțin 4 serii a câte 20 de repetări fiecare. 2. Fandare sumo cu kettlebell - depărtează mult picioarele, cu vârfurile orientate ușor spre lateral. Ține kettlebell-ul cu ambele mâini și lasă-te în jos până când kettlebell-ul atinge solul. Menține spatele drept pe tot parcursul mișcării. Execută 4-5 serii de 15-20 de repetări.

La sală, e bine să creşti treptat nivelul de efort
La sală, e bine să creşti treptat nivelul de efort

Umerii. Alături de un bărbat bine făcut, cu umeri largi, femeile se simt protejate. Este un semn de virilitate, de potenţă şi putere. Dacă natura nu te-a înzestrat cu aşa ceva, poţi să obţii efectul scontat cu ajutorul sportului. Iată alte două exerciţii pe care antrenorul le-a recomandat pe blogul w.worldclass.ro: 1. Presa de la umeri cu gantere - acest exercițiu este foarte important pentru dezvoltarea umerilor. Lucrează mult deltoidul anterior, dar și pe cel lateral. Execută 4 serii a câte 10 repetări fiecare, cu greutăți destul de mari. 2. Fluturări laterale de gantere - dacă vrei un aspect definit al umerilor, nu rata acest exercițiu! Se poate executa atât simultan, cât și pe rând cu câte un braț. Du cotul până la nivelul umărului și încearcă să menții un unghi de aproximativ 90 de grade între antebraț și braț. Efectuează 4 seturi a câte 10 repetări.

Spatele şi braţele sunt şi ele importante, dacă vrei să arăţi bine şi să întorci toate privirile. Învaţă cum să le obţii aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net