3 utilizări interesante ale prafului de copt

Ultima actualizare:

    Utilizări interesante ale prafului de copt: Acesta ajută foarte mult la eliminarea mirosurilor neplăcute foto: retetapapabun.ro
Utilizări interesante ale prafului de copt: Acesta ajută foarte mult la eliminarea mirosurilor neplăcute foto: retetapapabun.ro

Praful de copt este un produs chimic uscat, care ajută aluatul să crească şi să fie pufos. Însă acesta nu ajută numai la prepararea mâncărurilor şi prăjiturilor, ci are şi alte întrebuinţări. Iată care sunt cele 3 utilizări interesante ale prafului de copt.

Praful de copt ajută foarte mult la treburile casnice, dar este eficient şi pentru tratamentele de înfrumuseţare. În continuare, vă prezentăm 3 utilizări interesante ale prafului de copt.

Utilizări interesante ale prafului de copt. Ideal pentru eliminarea mirosurilor

  • 1. O jumătate de ceaşcă de praf de copt adăugată în maşina de spălat ajută la curăţarea mai eficientă a hainelor, mai ales dacă au prins un miros urât după ce au stat prea mult în coşul de rufe. Este ideal pentru îndepărtarea mirosului de fum de ţigară după o noapte în club. Presară puţin praf de copt în orice articol care poate avea un miros statut. Acesta este, cu siguranţă, unul dintre cele 3 utilizări interesante ale prafului de copt.
  • 2. Praful de copt curăţă în profunzime părul. Adaugă puţin praf de copt în şamponul tău şi aplică apoi pe păr, executând samponarea obişnuită. O altă soluţie este să laşi deoparte şamponul şi să masezi scalpul ud cu praf de copt, după care să clăteşti cu apă. Curăţarea părului face parte din cele 3 utilizări interesante ale prafului de copt. După câteva săptămâni scapi de mătreaţă şi te poţi bucură de un păr fin şi plin de strălucire.

Utilizări interesante ale prafului de copt. Benefic pentru curăţarea suprafeţelor murdare

  • 3. Stropeşte un burete ud cu praf de copt şi ai produsul ideal de curăţat, fără chimicale, pentru blatul de bucătărie, chiuvetă şi alte suprafeţe pe care prepari mâncarea. Acestea sunt curăţate excelent, deoarece se numără printre cele 3 utilizări interesante ale prafului de copt. Este chiar suficient de sigur pentru a spăla pesticidele şi alte chimicale de pe fructe şi legume.
image
image
image
image
image
image
elon musk colaj gettypixabay jpg
corp uman freepik jpg
bani jpg
portofel cu bani pixabay jpg
Litoral
ploaie jpg