4 cele mai bune filme erotice care nu trebuie ratate


    Cele mai bune filme erotice fac mereu deliciul celor care le vizioneazăFoto: Click!
Cele mai bune filme erotice fac mereu deliciul celor care le vizioneazăFoto: Click!

Cele mai bune filme erotice fac întotdeauna deliciul celor care le vizionează. Dacă filmele porno nu sunt întotdeauna pe gustul tuturor, cele erotice sunt o variantă mai accesibilă, dar cu același efect pentru satisfacția sexuală.

Iată cele mai bune filme erotice pe care le puteți viziona împreună cu partenerul de viață

Cele mai bune filme erotice:1. Ultimul tango în Paris

Ultimul tango în Paris este considerat unul dintre cele mai bune filme erotice din toate timpurile. Acestă peliculă scoate în evidență o relație tumultoasă, bazată pe o sexualitate dusă la extremă. Veți putea vedea scene de sex, uneori violente, gemete, foarte multă perversiune, dar și plăcere. Bineînțeles că sunt nelipsite și scenele sado-maso. Protagoniștii acestui film sunt Marlon Brando și Maria Schneider.

Cele mai bune filme erotice: 2. Black Swan

Black Swan este un film cu o încărcătură erotică ieșită din comun care merită văzut. Această producție scoate în evidență lupta lăuntrică dintre inocență și perversitate, iar scenele de sex sunt de-a dreptul ieșite din comun. Personajele care joacă aceste scene fierbinți de sex sunt Natalie Portman și Mila Kunis. Într-adevăr, Natalie Portman joacă minunat este între inocență și perfidie, între pasiune și spaimă, între sexualitate și frigiditate.

Cele mai bune filme erotice: 3. The Unbearable Lightness of Being

Este unul dintre cele mai interesante și cele mai bune filme erotice care nu trebuie ratat. Aflat în timpul evenimentelor de la Praga din anul 1968, un tânăr medic încearcă să facă abstracție de lumea înconjurătoare, fiind într-o continuă căutare de aventuri sexuale. Daniel Day Lewis se îndrăgostește de frumoasa actriță Juliette Biniche, acesta având în același timp o relație cu o altă femeie. Actrița Juliette Biniche acceptă relația celor doi, între timp ele devenind foarte bune prietene. Filmul conține scene de sex care merită vizionate.

Cele mai bune filme erotice:4. Emmanuelle

Emmanuelle (Sylvia Kristel) este unul dintre cele mai de succes filme erotice franțuzești din toate timpurile. Când vine vorba de fantezii erotice, de scene sexuale fierbinți și de povești erotice, acest film deține supremația. În timp ce alte producții se feresc de subiecte care promovează sexul, acest film Emmanuelle are scene de sex hetero prelungite, homosexuale, masturbare și orgii. Dacă vrei să ai parte de scene de sex fierbinți în dormitor alături de partenerul tău vizionați acest film.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg