4 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

image
Sexul pe plajă sau pe o insulă pustie este una dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilorFoto: Click

Întotdeauna bărbaţii s-au întrebat care sunt cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor. Nu foarte mullţi au curajul să vorbească cu partenerele de viaţă despre fanteziile lor de frică să nu fie judecaţi greşit.

Iată câteva dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor!

Cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor: 1. Sexul în trei cu doi bărbaţi

Din punctul meu de vedere, majoritatea femeilor au această fantezie, să facă sex cu doi bărbaţi în acelaşi timp. Nimic nu este mai excitant pentru ea decât să fie răsfăţată, sărutată şi iubită de doi bărbaţi dispuşi să-i satisfacă şi cea mai arzătoare dorinţă sexuală. Aceasta poate fi considerată una dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor, de care bărbaţii ar trebui să ţină cont.

Putem spune despre sexul cu o altă femeie că este una dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor. În vremurile noastre nu mai este nimic ieşit din comun ca o femeie să aibă relaţii sexuale cu o altă femeie, aşa cum era în trecut. Multe dintre femei preferă genul acesta de relaţie fiindcă sunt conştiente că doar o altă femeie va şti cu adevărat pe unde trebuie să le atingă ca să se excite şi să ajungă la orgasm.

Cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor: 3. O aventură de o noapte cu un bărbat necunoscut

Nu numai bărbaţii au această fantezie să facă sex nebun o noapte întreagă cu o necunoscută, ci şi femeile. Multe femei care nu prea sunt mulţumite de viaţa lor sexuală alături de partenerul de viaţă visează să petreacă o noapte fierbinte cu un necunoscut cu care să facă sex până la epuizare. Chiar dacă în realitate această fantezie este mai greu de pus în practică, se pare că femeile se gândesc din ce în ce mai mult la posibilitatea unei astfel de întâlniri erotice. Astfel ea îşi va îndeplini fantezia şi totodată nevoia de a simţi că poate face tot ce îşi propune din punct de vedere sexual şi că nimic din ce îşi doreşte nu este imposibil.

Cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor: 4. Sex pe o insulă pustie sau pe plajă

Sexul pe o insulă pustie sau pe plajă este una dintre cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor, dar trebuie să recunoaştem că nu este uşor de pus în practică. Ea îşi imaginează că este împreună cu bărbatul visurilor ei pe o plajă sau pe o insulă şi fac sex pe nisipul fierbinte unde nu sunt decât ei doi. Indiferent cât de plăcut este sexul în dormitorul vostru ideea de a face dragoste într-un loc inedit excită foarte tare.

image png
cub anamaria prodan png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Soldati recent mobilizati protesteaza in regiunea Belgorod Captura YouTube jpg
calarasi cocaina foto ipj calarasi
image
image
image
image
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia