4 fantezii cu sex pe plajă

16 mai 2015
article img
În mintea bărbaţilor sexul cu o necunoscută pe plajă este una dintre cele mai răspândite fantezii cu sex pe plăjăFoto: Click!

Se spune că fanteziile erotice ne îmbunătăţesc şi condimentează viaţa sexuală. Însă foarte puţine persoane au curaj să mărturisească cu sinceritate care le sunt cele mai ascunse vise. Iată care sunt cele mai interesante fantezii cu sex pe plajă care merită puse în practică.

Fantezii cu sex pe plajă au acele persoane care vor să experimenteze tot ce este posibil din punct de vedere sexual.

Fantezii cu sex pe plajă:1. Sex pe plajă cu o necunoscută

Putem spune că majoritatea bărbaţilor au această fantezie să facă sex pe plajă cu o necunoscută când sunt în concediu la mare. Nimic nu poate fi mai excitant pentru un bărbat decât să se bucure de o partidă de sex pe nisipul fierbinte cu o femeie pe care abia a cunoscut-o. Chiar dacă în realitate această fantezie este mai greu de pus în practică, se pare că bărbaţii se gândesc din ce în ce mai mult la posibilitatea unei astfel de experienţe erotice când sunt în vacanţă la mare. Fantezii cu sex pe plajă sunt multe, însă cea în care bărbaţii visează la o necunoscută pe care să o iubească pe plajă este cea mai răspândită.

Sexul oral pe plajă poate fi considerată una dintre cele mai excitante fantezii cu sex pe plajă. Este incitant, erotic, însă foarte greu de pus în practică fiindcă există posibilitatea să fiţi prinşi sau văzuţi de cei care stau întinşi la soare să se bronzeze. Versiunea mai puţin riscantă a acestei fantezii ar fi să o puneţi în practică într-un loc izolat al plajei, în care teoretic, nu puteţi fi văzuţi de nimeni.

Fantezii cu sex pe plajă:3. Orgie pe plajă

Orgie pe plajă este una dintre cele mai comume fantezii cu sex pe plajă. Dar pentru a pune în practică această fantezie ar trebui să nu fie absolut nimeni, eventual să fiţi pe o plajă privată unde nu are acces nimeni, decât persoanele invitate la acest show.

Fantezii cu sex pe plajă:4. Show lesbii pe plajă

Foarte multe femei visează ca măcar o dată în viaţă să se bucure de o experienţă lesbii, iar dacă se întâmplă pe plajă cu atât mai bine. Aceasta este probabil cea mai răspândită fantezie sexuală în rândul femeilor şi nu este cazul să crezi că ţi-ai schimbat orientarea sexuală. Pur şi simplu este vorba de curiozitate şi femeile îşi înţeleg mai bine nevoile sexuale. Aceste fantezii cu lesbiene pot oferi momente şi senzaţii de neuitat acelor femei care au posibilitatea să le pună în practică.