4 fantezii sexuale în avion

Ultima actualizare:

    Marea majoritate a persoanelor care călătoresc au fantezii sexuale în avionFoto: Click!
Marea majoritate a persoanelor care călătoresc au fantezii sexuale în avionFoto: Click!

Marea majoritate a persoanelor are fantezii pe care visează să le pună în practică dacă vor avea ocazia. În schimb există o serie de fantezii sexuale în avion, bineînţeles a celor care îşi permit să călătorească cu el, care merită luate în considerare.

Orice fantezie sexuală poate fi pusă în practică, dacă ambii parteneri agreează propunerea. Iată care sunt cele mai interesante fantezii sexuale în avion care merită puse în practică dacă veţi avea ocazia.

Fantezii sexuale în avion: 1. Sex în cabina pilotului

Majoritatea femeilor care călătoreşte cu avionul are această fantezie erotică, de a face sex cu pilotul în cabină. Însă rămâne una dintre acele fantezii sexuale în avion foarte greu de pus în practică fiindcă în cabină are acces doar personalul. Dacă eşti totuşi dispusă sau ai ocazia să experimentezi astfel de fantezii, trebuie să fii conştientă că ai nevoie de intimitate şi siguranţă.

Fantezii sexuale în avion: 2. Sex în toaleta avionului

Sexul în toaleta avionului este fantezia pe care o au aproape toţi cei care călătoresc cu acest mijloc de transport. Într-adevăr putem spune că este extrem de excitant, dar este şi puţin incomod să pui în practică aceste fantezii sexuale în avion. Cu atât mai mult că trebuie să fiţi foarte curajoşi să vă îndepliniţi această fantezie. Există toate şansele ca cineva  să vă prindă şi să vi se interzică o perioadă de timp să mai călătoriţi cu avionul.

Puţin sunt bărbaţii care să nu aibă acestă fantezie, de a li se face sex oral de către iubite în timp ce călătoresc cu avionul. Vedem în tot felul de filme că se întâmplă acest lucru şi marea majoritate a bărbaţilor cred că este ceva cât se poate de excitant. Dar trebuie să ţineţi cont de faptul că aceste fantezii sexuale în avion pe cât de fascinante sunt, pe atât de periculoase pot fi. În avion există posibilitatea să fiţi observaţi de cineva în orice moment şi să suportaţi consecinţele.

Fantezii sexuale în avion: 4. Sex în grup cu însoţitoarele de bord

Sexul în grup cu însoţitoarele de bord rămâne fantezia cel mai des întâlnită în mintea bărbaţilor care călătoresc cu avionul. Dar, din cauza faptului că nu există un loc intim pentru a pune în practică această fantezie în avion, şansele sunt foarte mici ca cineva să-şi îndeplinească această fantezie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net